30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

MET VINCI MIPS shaded matt fekete

Termékkatalógus
MET VINCI MIPS shaded matt fekete
Kerékpáros sisak - uniszex,
Kód:  SPTmet048nad Termékszám:  SPTmet048nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MET VINCI MIPS shaded matt fekete

A kerékpáros sisak a biztonságos biciklizés elhanyagolhatatlan része, ugyanis a legsúlyosabb balesetek a fejsérülések miatt keletkeznek. A MET VINCI MIPS shaded matt fekete kerékpáros sisak elsősorban versenykerékpárokhoz ajánlott. Ezt az aerodinamikus kivitel és a napellenző hiánya alapján lehet észrevenni, hiszen előredőlt pozícióban a napellenző blokkolná a kilátást. Nyilvánvalóan a sisakot bármilyen típusú biciklin, vagy gördeszkán viselheted, hiszen a típusa csak a küllemét befolyásolja, a biztonságosságát nem.

Kardinális, hogy a sisak a pánt bekapcsolása nélkül is megfelelően illeszkedjen a fejedhez. A megfelelő kényelem érdekében nagysága a tarkó részen elhelyezett szabályzókerékkel változtatható. Egy másik előnye az úgynevezett MIPS (Multidirectional Impact Protection System) rendszer, amely tompítja a centrifugális erők hatását. Ezek elsősorban a gurulásos eséseknél fordulnak elő. A MIPS ilyen esetben úgy működik, hogy engedi elmozdulni a bélést - ezzel mérsékelve a fejet érő negatív hatásokat.

AMET VINCI MIPS shaded matt fekete kerékpáros sisak lényegesebb tulajdonságai

  • Össztömege: 260 g
  • A speciális MIPS technológia mérsékli az ütődések erejét
  • 16 szellőzőréssel rendelkezik
  • Országúti típusú kerékpárhoz
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MET VINCI MIPS shaded matt fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MET VINCI MIPS shaded černá matná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MET VINCI MIPS shaded čierna matná.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ