A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Mia Toro M1093/3-S - kék

Termékkatalógus
Mia Toro M1093/3-S - kék
Bőrönd - keményfedeles, kapacitás: 42 l, méret: S, teleszkópos és felső fogantyú, 4 görgő, méret: 57 × 24 × 39 cm, tömeg: 3400 g
Kód:  SPTrbgs45 Termékszám:  841795103244

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mia Toro M1093/3-S - kék

Szívesen egyesíted a praktikumot a stílussal? A(z) Mia Toro M1093/3-S - kék bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. Az „S”-es méret biztosítja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként felvihesd magaddal a repülőgépre is. A(z) 42 l -es hely pont elegendő a legszükségesebb dolgokhoz. A kemény héj nagyszerű választás tartósságának köszönhetően. Kiválóan ellenáll az esőnek és a rázkódásnak is. Bárhova is mész, a(z) Mia Toro M1093/3-S - kék TSA záras utazóbőrönd mindig ügyes segítőtársad lesz, amely egy pillanat alatt ámulatba ejt tökéletes kidolgozottságával és praktikus funkcionalitásával.

Az ügyes TSA zár az okos utazók választása

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében bevezették, hogy a repülőtéri biztonsági személyzet gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. A speciális TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell aggódnod, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Mia Toro M1093/3-S - kék TSA záras utazóbőrönd egyszerűen lezárható egy háromjegyű kóddal és letudhatod a gondot.

A(z) Mia Toro M1093/3-S - kék bőrönd legfőbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel lett felszerelve, amelyek rendkívül tartósak
  • A kézre álló húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Rögzítőheveder a bőrönd tartalmának könnyebb elrendezéséhez és stabilabb rögzítéséhez
  • Belső, anyagból készült elosztó teszi lehetővé az apróbb dolgok és a ruhák szétválasztását

Paraméterek

Tömeg
3,4 kg Kész!
Űrtartalom
42 l Kész!
Magasság
57 cm Kész!
Szélesség
39 cm Kész!
Hosszúság/mélység
24 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mia Toro M1093/3-S - kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mia Toro M1093/3-S - modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mia Toro M1093/3-S – modrý.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ