30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

MIO Alpha 2 fekete

Termékkatalógus
MIO Alpha 2 fekete
4,7 3 értékelés
Okoskarkötő csodálatosan könnyű sportóra, Bluetooth 4.0 Intelligens, a maximális pontosság, háttérvilágítású kijelző, vízálló 30m
Kód:  EAMI010v4 Termékszám:  MI-58P-BLK Gyártó honlapja:

MIO Alpha 2 fekete

le
jelenlegi ütemek

jelenlegi ütemek

Megfelelő sportóra kell egy pulzusmérő. Mio használ szabadalmaztatott technológia mérésére pontossággal akár 99% -os, még ha a menetsebesség meghaladja a 20 km óránként.

le
smart link

smart link

Mio Alpha 2 mért adatok a memóriában tárolt utolsó 25 órában, és vezeték nélkül küldi Bluetooth-kapcsolaton keresztül egy okostelefon vagy tabletta. Tehát szükség van egy kábel a töltéshez.

le
Ideální pro celodenní nošení

kényelmes illeszkedés

Órák azt szeretné, hogy mindig veletek. Úgy néznek ki, értékes, és egy kényelmes szilikon szíj, így a nap kopás lesz semmi probléma.

le
Ideální pro mnoho druhů sportovního vyžití

multifunkcionális használat

Nem számít, hogy használ a platform Google Android vagy Apple iOS, a két volt sok választása kompatibilis alkalmazások az értékelés, beleértve a jól ismert szolgáltatások Endomondo, RunKeeper, és mások. Nézni, de akkor függetlenül. A kijelzőn megjelenik a mért érték és a színes LED jelzi az optimális pulzus szinten hatékony sport képzés.


Számos funkció a tökéletes áttekintést

Mio Alpha 2 azonnali értéke és az átlagos pulzusszám, és lehetővé teszi, hogy maximalizálja a hatékonyságát az edzés. Gyakorlati jelez LED kijelző és figyelmeztető hangjelzést, amely lehetővé tudja, hol a szívritmus zónában, ahol jelenleg tartózkodik.

le
Nová úroveň sportování

le
Minden sportolók

Minden sportolók

A beépített gyorsulásmérő, hogy adjon tájékoztatást a lépést, sebesség és távolság képzés. Helyettesítői bizonyos mértékig a GPS chip. Órák alapján számítják ki az elégetett kalóriák számát és a leadott, hogy is működnek stopper vagy napszak megjelenik.

le
Bárki lehet szabályozni

Bárki lehet szabályozni

Rendkívül könnyű működtetés során fontos kihívást sportos teljesítmény. Pontos vízálló karóra véd az eső. Mio Alpha 2 modell büszkélkedhet egy elegáns design, hogy biztosan álljon ki az olcsó eszközök.

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Alpha 2 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Alpha 2 černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Alpha 2 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Alpha 2 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Alpha 2 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ