A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

MIO Fuse aktivitásmérő kobaltkék rövid pánttal

Termékkatalógus
MIO Fuse aktivitásmérő kobaltkék rövid pánttal
Okoskarkötő - csuklóról mér pulzust, napi aktivitásmérő, 149-179mm-es pánt, Bluetooth 4.0, ANT+, bármilyen sporttevékenységhez, akár úszáshoz is (30m-ig vízálló), lenyűgözően könnyű
Kód:  EAMI010u3 Termékszám:  MI-59P-REG-BLU Gyártó honlapja:
MIO Fuse aktivitásmérő kobaltkék rövid pánttal Megszűnt

MIO Fuse aktivitásmérő kobaltkék rövid pánttal

A MIO Fuse aktivitásmérő kiemelkedik elegáns megjelenésével, kis tömegével és különlegesen kedvező árával. Sporttevékenységek széles tárházához tervezték, a kerékpározástól az úszásig, akár 30m-ig is vízálló. Egyszerű kijelzője és különleges több színű fénye mutatja a pulzuszónákat. A gyártó természetesen a kényelmes viseletre is gondolt, a készülék megfelelő formája és a puha szilikon pánt ennek felel meg.

Legfontosabb jellemzői

  • Kombinálja az aktivitásmérő és a csuklón viselt pulzusmérő előnyeit
  • Mellpánt használata nem szükséges
  • Vízálló
  • Vezeték nélküli átvitel Bluetooth Smarttal (4.0)
  • ANT+-szal szinkronizálja a sebességet és az iramot
  • USB-n tölthető
  • A pánt hossza 149-179 mm

Új technológia a legnagyobb pontossággal

Az új készülék szabadalmaztatott technológiája révén folyamatosan méri a pulzusszámot mellkaspánt nélkül, amely esetleg korlátozhatja mozgás közben. Az óra alsó részén egy LED és egy különleges optikai cella értékeli a visszavert fény áramlásának adatait, azután pedig az adatokat tovább elemzi. Mindezt nagy pontosságal és gyorsan teszi. A mátrix jellegű kijelző mutatja a valós idejű pulzusszámot, a zónában töltött időt, a stoppert és az időt.

Alkalmazás az átfogó teljesítményelemzéshez

Az összes mért értéket Bluetooth-on keresztül átküldheti okostelefonjára a legnépszerűbb alkalmazásokra: miCoach, Endomondo, Strava, iBike, Runtastic és mások. A Mio GO alkalmazás segítségével Android telefonnal és iPhone-nal beállíthatja és figyelheti saját teljesítményét, egyebek között a pulzuszónákat is. Az ANT+ technológia segítségével a karkötőt szinkronizálhatja kompatibilis eszközökkel (sebesség- vagy iramérzékelőkkel). A karkötő egyetlen töltéssel akár 10 órát bír bekapcsolt kijelző mellett és 20 órát, ha a kijelzőt kikapcsolja.

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Fuse aktivitásmérő kobaltkék rövid pánttal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Fuse activity tracker - kobaltově modrý s krátkým páskem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Fuse activity tracker - kobaltovo modrý s krátkym pásikom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Fuse Aktivität tracker - Kobaltblau mit einem kurzen Riemen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Fuse Aktivität tracker - Kobaltblau mit einem kurzen Riemen.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ