Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

MIO Fuse aktivitásmérő kék

Termékkatalógus
MIO Fuse aktivitásmérő kék
3,0 1 értékelés
Okoskarkötő - csuklóról mér pulzust, napi aktivitásmérő, 149-179mm-es pánt, Bluetooth 4.0, ANT+, bármilyen sporttevékenységhez, akár úszáshoz is (30m-ig vízálló), lenyűgözően könnyű
Kód:  EAMI010u6 Termékszám:  MI-59P-REG Gyártó honlapja:

MIO Fuse aktivitásmérő kék

A MIO Fuse aktivitásmérő kiemelkedik elegáns megjelenésével, kis tömegével és különlegesen kedvező árával. Sporttevékenységek széles tárházához tervezték, a kerékpározástól az úszásig, akár 30m-ig is vízálló. Egyszerű kijelzője és különleges több színű fénye mutatja a pulzuszónákat. A gyártó természetesen a kényelmes viseletre is gondolt, a készülék megfelelő formája és a puha szilikon pánt ennek felel meg.

Legfontosabb jellemzői

  • Kombinálja az aktivitásmérő és a csuklón viselt pulzusmérő előnyeit
  • Mellpánt használata nem szükséges
  • Vízálló
  • Vezeték nélküli átvitel Bluetooth Smarttal (4.0)
  • ANT+-szal szinkronizálja a sebességet és az iramot
  • USB-n tölthető
  • A pánt hossza 149-179 mm

Új technológia a legnagyobb pontossággal

Az új készülék szabadalmaztatott technológiája révén folyamatosan méri a pulzusszámot mellkaspánt nélkül, amely esetleg korlátozhatja mozgás közben. Az óra alsó részén egy LED és egy különleges optikai cella értékeli a visszavert fény áramlásának adatait, azután pedig az adatokat tovább elemzi. Mindezt nagy pontosságal és gyorsan teszi. A mátrix jellegű kijelző mutatja a valós idejű pulzusszámot, a zónában töltött időt, a stoppert és az időt.

Alkalmazás az átfogó teljesítményelemzéshez

Az összes mért értéket Bluetooth-on keresztül átküldheti okostelefonjára a legnépszerűbb alkalmazásokra: miCoach, Endomondo, Strava, iBike, Runtastic és mások. A Mio GO alkalmazás segítségével Android telefonnal és iPhone-nal beállíthatja és figyelheti saját teljesítményét, egyebek között a pulzuszónákat is. Az ANT+ technológia segítségével a karkötőt szinkronizálhatja kompatibilis eszközökkel (sebesség- vagy iramérzékelőkkel). A karkötő egyetlen töltéssel akár 10 órát bír bekapcsolt kijelző mellett és 20 órát, ha a kijelzőt kikapcsolja.

 

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Fuse aktivitásmérő kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Fuse activity tracker modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Fuse activity tracker modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Fuse Aktivität tracker blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Fuse Aktivität tracker blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ