A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Samsung MB

MIO Link Fehér

Termékkatalógus
MIO Link Fehér
4,0 7 értékelés
Okoskarkötő - Csukló karkötő pulzusmérő szenzorral, a csuklópánt kerülete 121-175 mm, Bluetooth csatlakozás okostelefonokhoz, a szívritmus aktuális állapotát különböző színekkel jeleníti meg okostelefon használata nélkül is
Kód:  EAMI010x Termékszám:  MI-56P-WHT Gyártó honlapja:

MIO Link Fehér

le
mérési pontosság
 

Megbízható pontossággal

LED-es és elektromos érzékelőkkel történik a pulzusmérés a karkötő alján, amelyek pontosan érzékelik a vér áramlását a bőr alatt.

le
kényelmes viselet
 

Kényelmes viselni

Felejtse el a kényelmetlen csuklópántokat! Ez a szilikonból készült Mio Link karkötő nem fogja korlátozni a mozgásban és bárhová magával viheti.

le
Vízállóság
 

Kiváló vízállóság

A Mio Link fitnesz karkötő alkalmas professzionális búvárkodáshoz is. Vízállóságát akár 30 méter mélységig is megőrzi.

le
Rögzítse a csúcsteljesítmény
 

Rögzítse egyéni rekordjait

Nem számít, hogy merrefelé űzi kedvenc sportját. Legyen az szárazföldön, víz alatt vagy a hegyekben, a Mio Link fitnesz karkötő ellenáll még a legkeményebb körülményeknek is. A MIO Link egy szabadalmaztatott technológiával képes nagy pontossággal a pulzus folyamatos mérésére. A mérési adatokat vezeték nélkül továbbítja közvetlen Bluetooth kapcsolaton keresztül okostelefonjára.


le
kapcsolat
 

Egyszerű kapcsolódás

Bluetooth kapcsolaton keresztül könnyedén csatlakoztatható bármely népszerű fitneszalkalmazáshoz és egyszerű teszi a valós idejű mérési adatok megosztását. Az eszköz kompatibilis a MapMyFitness, miCoach, RunKeeper és egyéb népszerű alkalmazásokkal.

le
akkumulátorok
 

Tölthető akkumulátor

Az újratölthető akkumulátor 8 órányi folyamatos szívritmus mérést tesz lehetővé. Készenléti állapotban folyamatos mérés nélkül az akkumulátor élettartama akár az 1 hónapot is eléri.

 

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Link Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Link bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Link biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Link weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Link weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ