A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

MIO Link szürke

Termékkatalógus
MIO Link szürke
5 6 értékelés
Okoskarkötő - Csukló pulzusmérő, 149-208 mm-es csuklópánttal, Bluetooth vezeték nélküli használat, okostelefon kompatibilitás, a közepén lévő diódák színét telefon használata nélkül is megjeleníti
Kód:  EAMI010w Termékszám:  MI-56P-GRY Gyártó honlapja:

MIO Link szürke

A MIO Link egy megfizethető sport karóra, amely szabadalmaztatott technológiájával, nagy pontossággal képes a csuklópulzus folyamatos mérésére és a mért adatok vezeték nélküli küldésére a Bluetooth-on keresztül az okostelefonra. Számos kompatibilis alkalmazás közül választhat, legyen az Google Android-ot vagy Apple iOS-t futtató okostelefon. A háromszínű dióda jelzi az optimális pulzusszámot a hatékony sportolás érdekében.


A pulzusmérést a sport karóra alján lévő LED érzékelő segítségével végezzük. A fénnyel megvilágítja és feltérképezi a véráramlást a bőrszövetek alatt, majd az elektromos érzékelők segítségével pontosan kiértékelik annak áramlását. A mért értékeket egy kifinomult algoritmussal korrigáljuk, amely figyelembe veszi a kézmozgások hatását a futás ideje alatt. Felejtsd el a nagy mellkasra csatolandó öveket! Elég csak egy karórát felcsatolnia, amely nem korlátozza a mozgásban és mindig, bárhová magával viheti. Az órának kényelmes, elasztikus szilikonból készült pántja van, amely 30 méterig mélység vízálló.

Műszaki adatok:

 

Jellemzők:

  • LED-es kijelző a szívritmus zónákhoz
  • Riasztási zónák testreszabhatósága
  • Intelligens Bluetooth 4.0 vezeték nélküli adó
  • Elasztikus szilikon karkötő
  • Újratölthető akkumulátor (USB töltővel)
  • Támogatás a MapMyFitness, miCoach, RunKeeper, Diet és további egyéb fitneszalkalmazásokhoz
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Link szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Link šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Link šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Link-grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Link-grau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ