A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Miracle Bamboo

Termékkatalógus
Miracle Bamboo
4,5 27 értékelés
Egyensúlyozó párna -
Kód:  EDS007 Termékszám:  M14267 Gyártó honlapja:

Miracle Bamboo

Miben kivételes a Miracle Bamboo? Más ülő alététektől eltérően a Miracle Bamboo úgy van kialakítva, hogy maximális kényelmet adjon és enyhítse a gerincre gyakorolt nyomást, amire elsősorban a far környéki kivágás szolgál. Meg kell említeni a Miracle Bamboo alátétek kitöltésére használt anyagot is. Ez egy különleges, nagyon sűrű szerkezetű ortopéd hab. Nagyon jól illeszkedik a test görbéihez, és a már említett ortopédiai hab tulajdonságainak köszönhetően biztonságosan megtartja az Ön súlyát. Ez jelentős előnye a hagyományos alátétekkel vagy párnákkal szemben, amelyek egy idő után összenyomódnak és úgy is maradnak. 

Miért vásároljunk Miracle Bamboo ülő alátétet?

  • Segít, hogy megfelelően tartsa a testét
  • Használható bárhol
  • Megszünteti a hátfájást
  • Alkalmas allergiás betegek számára is - hipoallergén
  • Bambuszból, mosható bevonattal
  • Verhetetlen ár

Kinek a megfelelő Miracle Bamboo szőnyeg alkalmas?

Modern időkben élünk, amikor mindig rohanunk, de ennek ellenére a fizikai aktivitás csökken, és egyre gyakrabban kerülünk olyan helyzetekbe, ahol a hosszú ülésé a főszerep. Várakozás az orvosnál, iskolai oktatás, utazás tömegközlekedéssel és sok más tevékenység. Nagyon gyakori, hogy az ülések nem a legkényelmesebbek, ami hát- és keresztcsont-fájdalmat eredményez. És ez nem csak az idős emberekre vonatkozik, ahogyan azt egyesek gondolják. A megoldás a Miracle Bamboo alátét.


Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Tulajdonságok

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Párna méretei?

Kérdések és válaszok: Miracle Bamboo
Kiegészítők: Miracle Bamboo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Miracle Bamboo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Miracle Bamboo.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ