A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Misfit Phase Rose Gold

Termékkatalógus
Misfit Phase Rose Gold
Okosóra - lépésszámláló, kalóriaszámláló, kapcsolódás: Bluetooth, rezgés funkció, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, szíj anyaga: bőr,
Kód:  DDV2002ad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Misfit Phase Rose Gold

A Misfit Phase egy olyan hibrid óra, amelyek külsejében a klasszikus analóg órákhoz hasonlít. A Misfit Phase egyesíti a klasszikus és az okos órák funkcióit. Így el van látva lépésszámlálóval, távolság- és kalóriamérővel és az értesítések jelzőjével. További előnyei közé tartozik 5 méterig tartó vízálló képessége és 6 hónapos akkumulátor élettartama. Ezen túlmenően, a jövőbeli tulajdonosok kedvére lesz a szép dizájn is. A rozsdamentes acél és az azt bevonó alumínium réteg és a bőr szíj megfelelő kiegészítője lesz a szabadidős tevékenységeknek és az üzleti találkozóknak.

Legfontosabb jellemzői

  • Akár 6 hónapos akkumulátor élettartam
  • Intelligens funkciók és értesítések
  • Opcionális távirányítás a mobiltelefonhoz
  • Analóg időmegjelenítés
  • Cserélhető hevederek
  • Rezgő riasztás

Praktikus

A Misfit Phase az analóg időjelzés mellett sok más intelligens funkcióval rendelkezik, mint a lépésszámlálás, távolságmérés, az alvás hosszának és minőségének figyelemmel kísérése. Ezeknek köszönhetően tökéletesen számon tartja napi tevékenységeit. A mért értékeket vezeték nélkül szinkronizálhatja a mobiltelefonjával vagy Misfit okostelefonjával. Az egyes adatokat részletesen elemezheti. A készülékbe beépített rezgés ezen túlmenően riasztásra is alkalmas.

Az okos karóra az összes fontos, az okostelefonra érkező információt továbbítja, egyenesen a csuklójára. Rezgés figyelmeztet a bejövő hívásokra, SMS-ekre, e-mailekre vagy az alkalmazások értesítéseire. Az analóg időmérőn 6 óránál egy színjelző található, ahol a különböző színeket a különböző eseményekhez hangolhatja (pl. kék - SMS, piros - bejövő hívás, stb).

Irányítsd a telefonod

Az óra fel van szerelve egy "Smart" gombbal,  ami egyfajta távirányítóként funkcionálva segíti a mobiltelefon és az alkalmazások ellenőrzését. Ez a gomb lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje a kamerát, zenejátszót és egy keresést futtasson mobiltelefonon. A telefon és az óra közötti kommunikációért a Bluetooth 4.0 felel. Az óra Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis.

Hosszú akkumulátor-élettartam

A cserélhető CR2430 akkumulátor az akkumulátor élettartamát akár 6 hónapig is kiterjeszti - így a többi okosórával ellentétben nem kell figyelnie a töltésre. A Misfit Phase automatikusan változtatja az aktuális időzónát és alkalmazkodik a nyári és téli időszámításhoz.

Ha a mellékelt szíj nem megfelelő, egy külön vásárolttal könnyen cserélhető. A szíj szélessége 20 mm.

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Tok színe
Rózsaarany Kész!
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!
Szenzorok és hardver
Rezgés Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Rózsaarany Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!
Szenzorok és hardver
Rezgés Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Kalóriaszámítás Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Misfit Phase Rose Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Misfit Phase Rose Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Misfit Phase Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Misfit Phase Rosé Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Misfit Phase Rosé Gold.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ