A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Mivardi Multi 90 Green II bottáska

Termékkatalógus
Mivardi Multi 90 Green II bottáska
Botzsák - rekeszek száma: 3, válltáska és kézitáska, állítható pánt, tok, elülső zseb és vízálló,
Kód:  RYB197 Termékszám:  2000020809322

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mivardi Multi 90 Green II bottáska

Kétségkívül Ön is szeretné, ha horgászbotjai szállítás vagy akár tárolás során teljes védelmet élveznének. Akkor bizonyára hasznát veszi ezen elragadó, három kamrás botzsáknak, amely akár három, klasszikus teleszkópos vagy többrészes bojlis bot és feeder bot szállítását teszi lehetővé. A bottáska B-POL635D anyagból készült, amely garancia a tartósságra és 100%-os vízállóságra. A táska erős, műanyag rekesszel ellátott praktikus zsebekkel, a kényelmes szállítás érdekében vállpánttal és hordozó fülekkel, valamint új, luxus Mivardi fogantyúkkal lett felszerelve.

Az orsók tárolására szolgáló újratervezett zseb magasabb elhelyezése hosszú fogantyúval rendelkező, már orsóval felszerelt bojlis botok tárolását is lehetővé teszi. Ezen bottartó táska horgászfelszerelése remek kiegészítőjeként szolgál, amely a kiváló minőségen túlmenően tökéletes ár-érték aránnyal bír.

 

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
Bottáska

Hossz:
90 cm

Kamrák száma:
3

 

Paraméterek

Kamrák száma
3 db Kész!
Anyag
Poliészter Kész!
Viselési mód
Válltáska, Kézitáska Kész!

Kivitel

Kamrák száma
3 db Kész!
Anyag
Poliészter Kész!
Viselési mód
Válltáska, Kézitáska Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mivardi Multi 90 Green II bottáska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mivardi Obal na pruty Multi 90 Green II . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mivardi Obal na udice Multi 90 Green II.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ