ApF HU Shop roku

Telefontokok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Típus
Flipes
(1409)
Hátlap
(8073)
Univerzális
(162)
Anyag
TPU
(5693)
Polikarbonát
(2508)
Szilikon
(1206)
Műbőr
(1077)
Műanyag
(631)
Tulajdonságok és funkciók
MagSafe
(1889)
Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis
(5088)
Kártyatartós
(855)
Vízálló
(71)
Kijelző karcolás elleni védelme
(1852)
Szín
Fekete
(3639)
Átlátszó
(2437)
Kék
(867)
Fehér
(235)
Piros
(526)
Zöld
(399)
Rózsaszín
(513)
Mintás
(55)
Sötétszürke
(41)
Narancssárga
(73)
Többszínű
(96)
Arany
(76)
Szürke
(346)
Lila
(122)
Bézs
(70)
Barna
(258)
Azúrkék
(3)
Sárga
(106)
Ezüst
(53)
Krém
(8)
Homok
(11)
Lila
(5)
Türkiz
(10)
Szivárványos
(20)
Márvány
(6)
Világosszürke
(14)
Réz
(1)
Burgundi
(6)
Csillogó
(38)
Bronz
(2)
Füstös
(34)

Egy menő telefontok egyszerre védi a mobilod és dizájnos kiegészítőként is szolgál. Az egyetlen dolog, amire fokozottan ügyelni kell, hogy ne vessz el a sorozatmegjelölések rengetegében. A mobiltok pontosan a te telefonodhoz legyen tervezve. Ezenkívül fontos még, hogy milyen célból vásárolsz tokot. Nézzük át közösen, milyen kritériumok alapján ajánlatos választani.

Tovább

Melyik a jobb - flip tok vagy hátlap

Mindkét telefontok típusnak megvan a maga előnye és hátránya. Nem elhanyagolható tényező, hogy milyen gyakran és milyen környezetben használjuk a telefont. A hátlap típusú mobiltok picit sem akadályoz a telefon kezelésében, de a kijelzőt nem védi. A flip tokot állandóan nyitni-csukni kell, de minden oldalról óvja a telefont.

Hátlap - telefontok, amely szinte észrevehetetlen

Az ilyen típusú mobiltelefon tok akkor is védi az eszközt, ha épp használod. Ahogy említettük, egyetlen hátulütőjük, hogy nem védik a kijelzőt és általában csak egy modellre passzolnak. A szinte láthatatlan szilikon tokoktól kezdve a polikarbonát törhetetlen tokokig számos formában léteznek. Nézzük, melyek a legjellegzetesebb altípusok.

  • Szilikon tokok lehetnek átlátszók és színesek is, előnyük, hogy a mobil tok tökéletesen simul a telefonhoz és csúszásmentes felülettel rendelkezik. Az átlátszó telefontokok nem rejtik el a mobilod egyedi színét, szinte láthatatlanul gondoskodnak a védelméről.
  • Vezeték nélküli töltés támogatással - ide nem csak az almás Magsafe tokok tartoznak. Minden olyan hátlap típusú mobiltelefon tok ide sorolható, amelyet nem kell levenni, egy vezeték nélküli töltőállomás használatához.
  • Ütésálló tokok - polikarbonát elemek felhasználásával készülnek, drágábbak, mint a sima telefontokok, de egy esés után nem kell a szervizbe rohannod.
  • AlzaGuard telefontokok - több színváltozatban kaphatók, tökéletesen illeszkednek a telefonhoz és az áruk nagyon kedvező.

Egy kijelzővédő fólia vagy üvegfólia meg tudja oldani a kijelző védelmét is, így a telefonod teljeskörű védelmet fog élvezni.

Telefontok maximális védelemmel

Minden olyan teló tok, amely körbeöleli a mobilt, de emiatt kevésbé praktikus. Ide tartoznak a flip tokok, a különböző mágneses telefontokok, az univerzális mobiltelefon tokok és a különböző sport tokok, amelyek nem konkrét típusra készülnek. A nyitható telefontokok rendkívül elegánsak is tudnak lenni, a bőrből készült változatok a prémium kategóriába tartoznak.

Telefontok a felhasználási mód alapján

Melyik az a tevékenység, ami során nem tudod nélkülözni a telefonod? A válaszod erre a kérdésre nagyban meghatározza, milyen mobiltokra van szükséged.

  • Sport telefontokok - a kategória jellegzetes darabjai a karra rögzíthető tokok és a speciális adapterrel a kormányra rögzíthető kerékpáros mobiltokok.
  • Vízálló telefontokok - egy vízitúrán vagy egy nyári medencés partin is biztonságban tudhatod a mobilod
  • Nyakba akasztós telefontokok - szintén a nyári hónapokban lehetnek hasznosak, amikor például fürdőruhában veretsz a strandon és nincs hová becsúsztatni a telód
  • Övre csatolható telefontok - érdekes módon az idősebb korosztály számára vonzó ez a megoldás, de a színes álló tokok gyerekek számára is vonzóak.
  • Klasszik flip tokok - ebben a kategóriában a gyári okos tokok egy kisebbfajta forradalmat indítottak el, összekapcsolódva a telefonnal az átlátszó előlapon akár értesítéseket is lehet olvasni. Másik hasznos funkció a kártyatartó rekesz.

Hátlap típusú telefontok
Hátlap

Övre csatolható telefontok
Övre csatolható telefontok

Sport telefontok
Sport telefontok

Flip tok
Flipes telefontok

i

Önkifejező telefontokok

A mintás telefontokok között számos állatos, autós és designer tok található, amelyek stílusos vagy poénos megjelenést kölcsönöznek a telefonodnak. Ne félj kísérletezni a színekkel és mintákkal,hagyd, hogy egy ilyen egyedi telefontok kiemeljen a szürke átlagból. Nagy divatmárkák is igen komolyan veszik ezeket a telefonos kiegészítőket, egy Karl Lagerfeld tok messziről felismerhető.

Mobiltelefon tok egyéb érdekes tulajdonságokkal

A nyári időszakban hasznos vízhatlan telefontokokról már esett szó, de ide tartoznak a speciális antibakteriális tokok is. Ezek olyan felületi kezelést kaptak, ahol a baktériumok és kórokozók nehezebben tudnak megtapadni. A praktikumot emelték új szintre a kártyatartós telefontokok. Hátlapok esetén a kártyatartó rekesz mágnesesen cuppan a telefontok hátuljára.

Telefontok és a mobilgyártók taktikája

Mostanra szinte bevett szokássá vált, hogy ha egy gyártó frissíti valamely telefonsorozatát, minimálisan változtat a váz méretein, másképp tervezi meg a kameraszigetet, vagy áthelyezi a kezelőgombokat. Ezzel nem kicsi üzemanyagot tankolva a telefontok biznisz dübörgő motorjába. Egyszóval, ha új telefont vásárolsz, új mobiltokra is szükséged lesz. Telefontokból nálunk is több ezer kapható, ezért érdemes a válogatást úgy kezdeni, hogy leszűröd a márkát és a szériát.

  • Xiaomi tokok – fokozottan figyelj, mi a telefonod pontos megnevezése, mert a gyártó ismert rendkívül szerteágazó kínálatáról. A Redmi 9 tok például korántsem azonos a Redmi Note 9 tokkal.
  • iPhone tokok - esetükben egy érdekes jelenség figyelhető meg, a 6-7 évvel ezelőtt modellekhez is igen keresettek a telefontokok.
  • Samsung mobiltokok - a gyártó napjaink leginnovatívabb okostelefon fejlesztőjének számít, ezzel lépést kell tartani a mobiltok gyártóknak is, de a gyári Samsung tok kínálat is rendkívül gazdag.
  • Huawei tokok - a márka szinte a tech-halál állapotából tért vissza, jellemzően a régebbi modellekhez nagyon nehezen lehet telefontokot kapni.
  • A nagy négyesen kívül meg kell említeni a Nokia tokokat és a Honor telefontokokat, főleg utóbbi tud időnként igencsak versenyképes modellel előrukkolni, ami a hozzá tartozó telefontok keresleten is meglátszik.
  • Ha előfordul, hogy annyira rétegtelefonod van, hogy nem találsz kínálatunkban hozzá való mobiltokot, az univerzális telefontokok megoldást jelenthetnek a problémádra.

i

Telefontokok anyag szerint

A telefontokok anyaghasználat szerint is kiválaszthatók. Neked kell eldöntened, hogy az ütésállóság, a súly vagy rugalmasság a legfontosabb számodra. A kemény műanayag telefontok télen rendkívül törékeny tud lenni a fém felület meg kellemetlenül hideg. A bőr telefontokok nagyon tartósak, a jelenkor slágerterméke pedig az öko telefontok. A kínálatunk különlegességei a fa telefon tokok, amelyek szintén egyedi megjelenést kölcsönöznek a mobilodnak.

Milyen egyéb tulajdonságokkal tud megörvendeztetni egy telefontok?

Ugyanúgy, ahogy az okostelefon, a mobiltok is állandóan nálad van. Ezért nagyon fontosak az apró extrák, ezekből szemezgetünk most egy picit.

  • Okos funkciók – elsősorban a gyári tokokra jellemző, átlátszó a flip okos tok előlapja, a mobiltok összekapcsolódik a telefonnal és úgy tudsz információkat leolvasni, értesítéseket kezelni, hogy nem kell kinyitni a tokot.
  • Beépített támaszték - több pozícióba helyezhető piciny állványocska, ami jól jön videóbeszélgetéskor és tartalomfogyasztáskor is.
  • Gumis felület – megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezedből.
  • Mágneses zárodás - a flip tokok esetében gyakori, a kijelzőre simulva tartja a telefontok előlapját.
  • Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel - nem kell levenned ezt a fajta tokot a készülékedről töltés közben.
  • Vezeték nélküli töltés támogatás – ezt a tulajdonságot a Magsafe tokok fejlesztették tökélyre, de az androidos vonalon is kezd rendkívül népszerűvé válni.
AlzaGuard MagSafe telefontok

Nem fogsz tudni betelni az AlzaGuard telefon tokokkal. Könnyen le- és felhelyezhetőek, gyönyörű színkombinációkat, prémium minőséget és remek árat kínálnak.

További információval szolgál a Milyen telefontokot vegyek? cikkünk is. Néhány konkrét telefontokot jobban górcső alá vettünk a Nagy telefon tok teszt cikkünkben is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple iPhone 15 MagSafe fekete szilikon tok Szállításra kész > 5 db
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
13 990 Ft

2.
AlzaGuard Shockproof Case iPhone 13 tok Szállításra kész > 10 db
Telefon tok - Apple iPhone 13 tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion, vastagsága 2 mm
3 190 Ft

3.
Apple iPhone 15 Pro Szilikon agyag MagSafe tok Szállításra kész > 5 db
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
-15 %
18 990 Ft
16 090 Ft

Még több
9 785 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,6 98×
AlzaGuard Shockproof Case iPhone 13 tok
Telefon tok - Apple iPhone 13 tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion, vastagsága 2 mm
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCS0041
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
AlzaGuard Crystal Clear TPU Case Compatible with Magsafe iPhone 15 tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kijelző karcolás elleni védelme, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1,8 mm
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AGDPCMT0026
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Apple iPhone 14 Pro Max bőr tok MagSafe téglavörös - Telefon tok Típusok
4,7 32×
Apple iPhone 14 Pro Max bőr tok MagSafe téglavörös
Telefon tok - Apple iPhone 14 Pro Max tok, anyaga bőr, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
11 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a23
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Apple iPhone 13 átlátszó MagSafe tok - Telefon tok Típusok
4,1 88×
Apple iPhone 13 átlátszó MagSafe tok
Telefon tok - Apple iPhone 13 tok, anyaga poliuretán, kemény, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA069a9
4,6 32×
Apple iPhone 15 Pro Szilikon agyag MagSafe tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -15 %
16 090 Ft 18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a99
Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Pro-szilikontok – éjfekete - Telefon tok
Típusok
4,4 80×
Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Pro-szilikontok – éjfekete
Telefon tok - Apple iPhone 14 Pro tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a74
4,7 11×
Google Pixel 8 tok - Charcoal
Telefon tok - Google Pixel 8 5G tok, anyaga szilikon, puha, kijelző karcolás elleni védelme, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PG083a5
Samsung Galaxy A54 fekete szilikon tok - Telefon tok
Típusok
4,5 14×
Samsung Galaxy A54 fekete szilikon tok
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy A54 5G tok, anyaga szilikon, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
8 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP051mc413
Samsung Galaxy S23 Ultra Smart View Fekete Flip tok - Mobiltelefon tok
Típusok
4,4 44×
Samsung Galaxy S23 Ultra Smart View Fekete Flip tok
Mobiltelefon tok - SAMSUNG Galaxy S23 Ultra telefonokhoz, flipes, anyaga TPU és poliuretán, kijelző karcolás elleni védelme és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
12 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SB811c49
4,9 12×
Spigen Rugged Armor Black Samsung Galaxy A54 5G
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy A54 5G tok, anyaga TPU, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc992
Tactical MagForce Hyperstealth Asphalt iPhone 15 tok - Telefon tok
Típusok
5,0 24×
Tactical MagForce Hyperstealth Asphalt iPhone 15 tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TACTg73
4,1 37×
Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Pro Max-szilikontok – éjfekete
Telefon tok - Apple iPhone 14 Pro Max tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
19 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a73
Spigen Tough Armor Black Samsung Galaxy S24 Ultra tok - Telefon tok
Típusok
4,9
Spigen Tough Armor Black Samsung Galaxy S24 Ultra tok
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S24 Ultra tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc1393
4,3 15×
Apple iPhone 15 Pro Max MagSafe átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro Max tok, anyaga polikarbonát, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -19 %
19 290 Ft 23 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a149
Spigen Ultra Hybrid iPhone 14 átlátszó tok - Telefon tok
Típusok
4,8 18×
Spigen Ultra Hybrid iPhone 14 átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 14 tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc828
4,6 32×
Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a101
4,6 32×
Apple iPhone 15 Pro MagSafe világos rózsaszín szilikon tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a100
4,9 31×
Spigen Liquid Air iPhone 13 matt fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 13 tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc541
3,7 10×
AlzaGuard Crystal Clear TPU Case Compatible with Magsafe iPhone 15 Pro tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kijelző karcolás elleni védelme, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1,8 mm
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCMT0027
4,6 13×
UAG Monarch Pro Kevlar Black Samsung Galaxy S23 Ultra
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S23 Ultra tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UAG055a615
4,6 32×
Apple iPhone 15 Pro Szilikon télkék MagSafe tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -21 %
18 990 Ft 23 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a96
Apple iPhone 15 Pro Max FineWoven-szövet óceánkék MagSafe tok - Telefon tok
Típusok
3,4 22×
Apple iPhone 15 Pro Max FineWoven-szövet óceánkék MagSafe tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro Max tok, anyaga szövet, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -18 %
22 590 Ft 27 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a134
4,6 25×
AlzaGuard iPhone 15 ütésálló tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion, vastagsága 2 mm
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCS0101
4,3 12×
Apple iPhone 15 MagSafe világos rózsaszín szilikon tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
23 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a108

Telefontokok

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
mobiltelefonokEgy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
További cikkek Összes cikk

Telefontokok

A Telefontokok kategóriában összesen 9785 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó telefontokok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább telefontokok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb telefontokok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: telefontokok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ