AlzaBoxy Q1 Shop roku

Napszemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
UV-szűrés
UV400
(140)
UVA
(2)
UVB
(2)
Napszűrő / sötétítő
S2
(5)
S3
(122)
Napszűrő nélkül
(1)
Üveg tulajdonságai
Karcvédelem
(68)
Törés elleni védelem
(30)
Polarizációs
(40)
Cserélhető
(4)
Tükrös
(8)
Keret színe
Fekete
(46)
Kék
(28)
Rózsaszín
(24)
Barna
(11)
Fehér
(9)
Szűrés

A napszemüveg megvédi a szemed a napsugaraktól, ráadásul stílusos divatkiegészítőként is szolgálhat. Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő a városban, a vízparton, de a hegyi túrákon is nagyszerűen használható. Kényeztesd a szemed minden körülmények között a dizájnos UV védelemmel, és nézd meg a minőségi napszemüvegek kínálatát.

Tovább

A napszemüveg kiválasztása

Nem tudod, hogyan válassz olyan napszemüveg típust, amely jól áll Neked, és a lehető legjobban ellátja a funkcióját? Mi segítünk kiválasztani a megfelelőt, csak olvass tovább. A férfi, női vagy gyermek napszemüveg modellek esetében egyaránt fontos a kinézet és a kényelem, de a megfelelő napszűrő és a lencse tulajdonságai sem elhanyagolandó szempontok.

Női napszemüvegek, amelyek tökéletesen illeszkednek

A női napszemüveg minden nő öltözékének kedvelt kiegészítője. Ezek a modellek gyakran több színben is kaphatóak. Minden vonásodat kiemelhetik, akár a romantikus, sportos vagy titokzatos stílusodat hangsúlyozod. Állandó klasszikusnak számítanak a tükrös lencséjű, nagyméretű- vagy a macskaszemet utánzó Cat Eye női napszemüvegek.

Hétköznapi férfi napszemüvegek

A férfi napszemüveg, különösen a pilóta napszemüveg modellek a legnépszerűbb férfi napszemüvegek közé tartoznak, és évek óta a trendek élén állnak. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is a divatos és a sportos stílusok közül választhatnak. A férfi, de az uniszex napszemüvegek is nagyon gyakran különböző színű lencsékkel rendelkeznek, ami fontos mind az esztétika, mind a fényviszonyok szempontjából.

Kizárólag UV védelemmel ellátott gyermek napszemüvegek

A gyermek napszemüvegek fontosabb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint gondolnád. A napfénynek kitéve a gyermekek szeme sokkal érzékenyebb a sugarakra. A kisebb gyermekek számára ezért feltétlenül szükséges az UV védelem. Nézd meg a fiú és lány napszemüveg modelleket is, amelyek a kényelem érdekében a lehető legkönnyebbek, ugyanakkor elég tartósak ahhoz, hogy ellenálljanak a sérüléseknek.

Az uniszex napszemüveg univerzális megjelenésű és méretű, így férfiak és nők egyaránt választhatják a szabadtéri tevékenységekhez vagy vezetéshez is.

Kritériumok, amelyeknek minden napszemüveg típusnak meg kell felelnie

Csak egy stílusos napszemüveg modellre vágysz, vagy megbízható védelmet keresel a nap ellen? Mi segítünk abban, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő típust a mindennapi vagy különleges viselethez, amely védelmet nyújt és tökéletesen alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. A napszemüveg funkciói mellett keresd az arcodhoz illeszkedő formát is.

Sport napszemüvegek vs. divatos modellek

A sport napszemüveg, más néven outdoor napszemüvegek főként a kerékpárosok és a hegyi túrázók körében népszerűek. Nemcsak a napfénytől, hanem a rovaroktól is védik az arcot és főként a szemet. A megfelelően megválasztott lencsetónus és a funkciók nagyszerű kiegészítővé teszik őket. A divatos napszemüvegek ezzel szemben inkább esztétikai funkcióval rendelkeznek.

i

A napszemüveg típusoknak megfelelő UV szűrővel kell rendelkeznie

Míg a napszemüvegek elsősorban a túl erős fényt tompítják, fontos, hogy olyan UV védő szűrővel is rendelkezzenek, amely nem engedi át a káros sugárzást a szemre és a szem körüli bőrre. A 400-as UV szűrővel rendelkező napszemüveg, amely nem engedi át a 400 nm-nél alacsonyabb hullámhosszúságú sugárzást, 100%-os védelmet biztosít.

A sötétítés intenzitása csökkenti a fényáteresztést

A sötétítés intenzitását az európai szabvány szerinti 0-4-es skálán számokkal jelzik. A színezett napszemüveg lencsék fényáteresztése a legmagasabb, míg a sötét lencséké a legalacsonyabb. Ezek leginkább a hegyekbe vagy a tengeren alkalmasak, viszont az autóba nem, mert ott csökkentik a reakció időt.

Napszemüvegek színezett lencsékkel

A színezett lencsékkel ellátott napszemüveg nemcsak jól nézhet ki, hanem többféle célt is szolgálhat.

  • A sárga és narancssárga lencsék nagyszerűek a sportoláshoz, és javítják a kontrasztot gyenge fényviszonyok mellett, például szürkületkor.
  • A barna napszemüveg lencsék többcélúak. Blokkolják a kék fényt és növelik a látásélességet. Különösen hasznosak a játszótéren.
  • A zöld napszemüveg lencse javítja a kontrasztot és csökkenti a vakító fényt, ami a túl sok fényre érzékenyeknek is alkalmassá teszik ezt a színű lencsét.
  • A kék és lila napszemüvegek stílusosak és népszerűek a téli sportokhoz. Kiemelik a körvonalakat és csökkentik a fényerőt.
  • A piros és rózsaszín napszemüveg lencsék megszűrik a kék fényt, így növelik a kontrasztot. Nagyon népszerűek a gépjárművezetők körében.
  • A szürke lencsék alkalmi és szabadtéri viselethez alkalmasak. Csökkentik a fény mennyiségét, miközben a színek valósághűek maradnak.

Női és férfi napszemüveg modellek a legnépszerűbb formákban

A legnépszerűbb férfi napszemüvegek közé egyértelműen a pilóta napszemüveg modellek tartoznak. A hölgyek azonban a Cat Eye, azaz macskaszem formát kedvelik, amely pont a megfelelő színt adja a megjelenéshez. A leggyakoribb uniszex napszemüvegek a téglalap és a kerek formák. A lényeg, hogy mindig az arc méretének és formájának megfelelően válassz, hogy a napszemüveg tökéletesen illeszkedjen.

A napszemüvegek szabványmérete M. A hitelkártya a méret választáskor praktikus segítő lehet. Állj egy tükör elé, és a kártya rövidebb élének a sarkát helyezd az orrod közepére. Ha a másik sarok eléri a szemed végét, akkor M-es méretű vagy, ha nem, akkor válassz L-es méretet.

Polarizációs napszemüvegek és a napszemüvegek egyéb nagyszerű tulajdonságai

A polarizáló napszemüvegek nemcsak a megjelenésükben különböznek, hanem praktikus tulajdonságokat is rejtenek. A sportolásra alkalmas egyéb tulajdonságok közé tartozik a karcolások és szilánkok elleni védelem, a jobb színérzékelés vagy a torzításmentes látás.

  • A polarizáló napszemüvegek tehermentesítik a szemet, miközben visszaverik a sugarakat, amelyek kellemetlenek lehetnek, különösen nedves utakon vagy tengerparti nyaraláskor hasznos funkció. Ezáltal élesebbé és kényelmesebbé válik a látásod.
  • A karcolásvédelem minden sportoló számára alkalmas, amely tevékenységek növelik az üveg sérülésének kockázatát. Az ilyen napszemüvegek magasabb minőségűek, de valamivel drágábbak is. A törésvédelem a legtöbb szemüveghez elérhető.
  • A torzított látás a nagy fényáteresztő képességnek köszönhetően éles képet biztosít tiszta kontúrokkal, és nem zavarja a horgászatra vagy más sportokra való koncentrálást. A víztaszító kezeléssel kombinálva nem maradsz le semmiről sem.
  • A javított színérzékelést különösen a kerékpárosok fogják értékelni, akik még nagyobb sebességnél is nagyobb pontossággal és jobb kontraszttal látnak majd a napszemüvegen keresztül. Emellett nem hatnak negatívan szemkörnyékre és csökkentik a szemfáradtságot.

i

Tükrös napszemüvegek

A tükrös napszemüvegek egy speciális réteggel rendelkeznek, amely csökkenti a szembe jutó fény mennyiségét. Ezért a káprázatos nyári napokon vagy síeléskor is alkalmasak. Gyakran rendelkeznek karcolás elleni védelemmel, de durva bánásmód esetén látható sérülések keletkezhetnek rajtuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Granite 7 - 212006-13 Szállításra kész 1 db
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, tükrös, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: kék, keret színe: fekete
8 190 Ft

142 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
Granite 5 napszemüveg - 212101-10
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete
7 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgau092
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 35×
Soundeus Soundglasses 5S
Napszemüveg - és fejhallgató egyben, a keretbe épített hangszórókkal, kettős beépített mikrofon környezeti zajszűréssel, Audiorims technológia, Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóság, fém napellenző, UVA/UVB 400 szűrővel, IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező tartósság, unisex kialakítás, tartalék átlátszó üveg tartozék, 3 különböző méretű orrtámasz, védőtok
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNSf51
Arany középút Kiváló ár/érték arány
ADIDAS AOM003 BI4799 025.000 52 19 145, Blue and White
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, műanyag és fém kombinációjából készült keret, lencsék színe: szürkéskék, keret színe: fehér és kék
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2500
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
PREGO Karen Simonsen 15037-01 Saint-Vincent
Napszemüveg - cat Eye, női, UV400 védelem, keret anyaga: fém, lencsék színe: kék, keret színe: szürke, tartozék: merev tok, törlőkendő és puha tok
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle1828
Granite 7 - 212006-13
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, tükrös, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: kék, keret színe: fekete
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgau078
4,5
Koolsun FLEX kék-szürke 3m+
Napszemüveg - sport, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: puha tok
9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19735
5,0
GRANITE 6 - 21301-20
Napszemüveg - kerek, női, UV400 védelem, törés elleni védelem, keret anyaga: műanyag, keret színe: barna
Leárazás -6 %
7 390 Ft 7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgau086
Koolsun WAVE - Rózsaszín 3m+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Rózsaszín 3m+
Napszemüveg - ovális, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19765
4,4 35×
Soundeus Soundglasses 5S
Napszemüveg - és fejhallgató egyben, a keretbe épített hangszórókkal, kettős beépített mikrofon környezeti zajszűréssel, Audiorims technológia, Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóság, fém napellenző, UVA/UVB 400 szűrővel, IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező tartósság, unisex kialakítás, tartalék átlátszó üveg tartozék, 3 különböző méretű orrtámasz, védőtok
22 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SNSf51
4,5
GRANITE 6 - 212032-80
Napszemüveg - pilot, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, állítható orrnyereg, keret anyaga: fém, lencsék színe: szürke, keret színe: ezüst
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2326
PREGO 9948-01 One Polarized - Napszemüveg Típusok
4,0
PREGO 9948-01 One Polarized
Napszemüveg - négyszögletes, férfi, UV400 védelem, polarizációs, keret anyaga: fém, lencsék színe: szürke, keret színe: ezüst, tartozék: puha tok
16 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle1853
4,7
Granite 6 napszemüveg - 21708-13
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, tükrös, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: kék, keret színe: fekete
Leárazás -5 %
7 390 Ft 7 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgau088
4,0
GRANITE 6 - 212301-90
Napszemüveg - kerek, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, állítható orrnyereg, keret anyaga: fém, lencsék színe: zöld, keret színe: arany
8 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2331
Koolsun SPORT - Fehér / Rózsaszín 6m+ - Napszemüveg Típusok
5,0
Koolsun SPORT - Fehér / Rózsaszín 6m+
Napszemüveg - sport, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: fehér, tartozék: puha tok
10 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19753
Koolsun SPORT - kék 6m+ - Napszemüveg Típusok
5,0
Koolsun SPORT - kék 6m+
Napszemüveg - sport, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: puha tok
8 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19751
5,0
Granite 5 212015-10 Napszemüveg
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgau082
3,0
Granite 7 napszemüveg - 212006-14
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, tükrös, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: narancs, keret színe: fekete
Leárazás -10 %
7 190 Ft 7 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgau079
Koolsun SPORT - Fehér / Kék 6m+ - Napszemüveg Típusok
5,0
Koolsun SPORT - Fehér / Kék 6m+
Napszemüveg - sport, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: fehér, tartozék: puha tok
10 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19755
4,0
GRANITE 5 - 212314-80
Napszemüveg - kerek, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: víztiszta és szürke
7 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2336
Koolsun WAVE - Neon kék 3m+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Neon kék 3m+
Napszemüveg - szögletes, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: merev tok
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19761
Koolsun WAVE - kék 3m+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - kék 3m+
Napszemüveg - szögletes, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: puha tok
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19759
Koolsun WAVE - Fekete 3m+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Fekete 3m+
Napszemüveg - szögletes, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: fekete, tartozék: puha tok
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19757
4,5
Koolsun FLEX rózsaszín-narancssárga 3m+
Napszemüveg - sport, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
7 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19743
4,5
Koolsun FLEX - fehér 3m+
Napszemüveg - sport, gyerek, UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: puha tok
9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19747
cikkMit vigyünk magunkkal sátorozáshoz? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Mit csomagoljunk ha sátorozni indulunk? Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk kempingezni? Mire lesz szükségünk egy gyalogtúrán? Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyekről nem szabad elfeledkezni, akár gyerekekkel indulsz sátorozni, akár...

Napszemüvegek

A Napszemüvegek kategóriában összesen 142 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napszemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább napszemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napszemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napszemüvegek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ