30 dnů na vrácení Shop roku

Nash Bolt Machine 15g

Termékkatalógus
Nash Bolt Machine 15g
Úszó - Nagyon hatékony úszó segédeszközök a parttól nagyobb távolságra történő horgászathoz, a leghatékonyabb önzáró úszók, az úszó teste megváltoztatható anélkül, hogy a szerelvényt meg kellene vágni
Kód:  JVR071567 Termékszám:  5055108984719 Gyártó honlapja:
Nash Bolt Machine 15g Megszűnt

Nash Bolt Machine 15g

Kiváló minőségű úszót keresel a horgász útjaidhoz, melyet kifejezetten azért terveztek, hogy a vízből a parttól távolabb nyúló vizet érjen el? Ha igen, akkor  neked ajánljuk a Nash Bolt Machine-t. Ez a segítő a Nash márka leghatékonyabb önmaszkáló úszója.A Nash Bolt gép nagy aerodinamikával és stabilitással rendelkezik félig merev, forgatható rögzítéssel és csúszásmentes felülettel a felület hatékony maszkolásához. A legnagyobb előny az, hogy a test maga helyettesíthető más méretben anélkül, hogy le kellene vágnod a szerelvényt. Értékelni fogod azt a tényt is, hogy a cserélhető habnak köszönhetően a színét a láthatóságának megfelelően igazíthatod. Egyszerűen fogalmazva, ezzel az úszóval soha nem térsz vissza fogás nélkül a horgászatból.

A Nash Bolt Machine főbb jellemzői

  • Felszíni vadászatra szánt, úszó támogatás
  • A leghatékonyabb önzáró úszó
  • A test megváltoztatásának képessége a szerelvény vágása nélkül
  • Súly 15 g
  • Fehér, sűrű felület

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Bolt Machine 15g . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nash Bolt Machine 15 g.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ