30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod)

Termékkatalógus
Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod)
Horgászbot állvány - Rugalmas kialakítás és széles körű felhasználási lehetőségek minden típusú vízhez és bankokhoz, három rúd, állítható karok zárral, garantált nulla csúszás, gyakorlatilag végtelen pozicionálási képességek, vízszintesről függőlegesre
Kód:  JVR070982 Termékszám:  5055108927129 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod) Megszűnt

Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod)

A Nash Globetrotter Pod 3 Rod egy rúdtartó, amely minden folyóban és tóban megállja a helyét. Legfeljebb három rúdra van tervezve és nagyon rugalmas kialakítású. Első lábai kibővíthetők és nehéz körülmények között is használhatók. Ugyancsak büszkélkedhet egy rugós terhelésű racsnis rendszerrel is, amely számos helyzetben zárolja a rackot és nulla csúszást biztosít. A középső oszlopokkal kiegészített középpontja tökéletes megerősítést biztosít az egyenetlen talajon a dupla középső rudaknak köszönhetően. A könnyű szállításhoz a Nash Globetrotter lába eltávolítható és könnyen tárolható. Ez az állvány legfeljebb 60 cm-es összecsukható, és végtelen számú állítható helyzetet kínál. A csomagolásban megtalálhatók a rögzítések is, amelyek garantálják a komponensek illeszkedését.

A Nash Globetrotter Pod 3 rúd főbb jellemzői

  • A Nash Globetrotter Pod 3 rúd rugalmas és állítható a különböző pozíciókan
  • A rugós rotorrendszer a zárral minden helyzetben zárolja
  • A szilárd központ megerősíti az egyenetlen talajon
  • Kis méretre összehajtható - csak 60 cm

Műszaki adatok

  • A csomag tartalma: 4 rövid láb, 2 kihúzható és 2 hosszabbító zseb, rögzítő zárak, nyomott rögzítés a súlyokhoz vagy a bungee elasztikus, egyedi hordtáska
  • Középső rúd hossza: 63 - 113 cm
  • Rövidláb hosszabbítás: 22 - 36 cm
  • Sínpálya: 32,5 cm (elöl), 30 cm (hátul)
  • Súly: 4,5 kg

Hosszabbító lábak

A Nash Globetrotter rack egy másik 92 cm hosszú, 135 cm-es hosszabbító rúddal is megvásárolható. A rack 4 darabos változatban is kapható.


Paraméterek

Lábak száma
Rodpod Kész!

Lábak száma

Lábak száma
Rodpod Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ