A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Nash Instant Action 1 kg

Termékkatalógus
Nash Instant Action 1 kg
4,3 4 értékelés
Bojli - kész, eper és kókusz ízesítéssel, tömege 1000 g
Kód:  JVR072060nad Termékszám:  JVR072060nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nash Instant Action 1 kg

A(z) bojli a modern pontyhorgászat egyik legkedveltebb csalija. A golyók fő különlegessége, hogy a vízbe dobva nagyon lassan süllyednek a vízfenékre. Egyedi összetételüknek köszönhetően kísértetiesen hasonlítanak a pontyok alaptáplálékához. A kifli bojlik formázása préselési eljárással történik. Alapanyaguk sima egyszerű kifli vagy további tészta. Kimondottan a klasszikus horgászcsalik közé sorolják őket. Használni hóember szerelékként és önállóan lehet. A(z) Nash bojli, praktikus csomagolásuknak köszönhetően sokáig megőrzik frissességüket és még a szállításuk is pofonegyszerű. Előnye, hogy bárhová el tudod magaddal vinni. Kókusz ízvilága garantáltan bevonzza a halakat.

A(z) Nash Instant Action 1 kg bojlik főbb tulajdonságai

  • Csábítóan hat a kíváncsi pontyokra
  • Ízvilág: Kókusz
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nash Instant Action 1 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Instant Action 1kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nash Instant Action Strawberry Crush 12 mm 1 kg.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ