Nathan Grit 6L hátizsák

Termékkatalógus
Nathan Grit 6L hátizsák
Hátizsák futáshoz, 2L hidratáció tok, cipzáras zsebbel, légáteresztő háló, üveg számára zseb, perforált hátsó rész, fényvisszaverő szalag
Kód:  SPTms1883 Termékszám:  717064910960

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nathan Grit 6L hátizsák

Professzionális hátizsák célja az aktív sportolók szükségleteinek maximális kielégítése. A Nathan gyártó ezúttal egy rendkívül könnyű, mégis praktikus hátizsákkal rukkolt elő, mely megkönnyítheti életét, ha aktívan sportol és szeret futni. A hátizsák pihekönnyű, mégis hat literes tároló hellyel rendelkezik, köztük egy két literes ivótasakkal. A szabadalmaztatott, három irányú Propulsion Harness™ technológia biztosítja a hátizsák tartalmának biztonságát a különböző mozgások közepette.

, amely stabilizálja a mozgását, a húgyhólyag és egyéb tartalmak egyik oldalról a másikra, és fel-le fut megrázkódtatások nélkül. 

Legfontosabb jellemzők

  • A szabadalmaztatott háromirányú Propulsion Harness technológia stabilan tartja a táska tartalmát mozgás közben is
  • Nagy légáteresztő készséggel rendelkező, hálós vállpántok
  • Sok zsebbel rendelkezik
  • Belső hátsó zseb, és kulcs csiptető
  • Állítható oldalsó pántok a könnyű használatért
  • Fényvisszaverő szalag

Tökéletes kidolgozás

A hátizsák két zsebbel rendelkezik hátul, és kettővel elől. A vállpántok, kiváló minőségű, légáteresztő hálóból készültek. Az ivótasak biztosítja annak a lehetőségét, hogy mindvégig elláthassa magát ivózvízzel futás közben. Az oldalsó pántok teljesen állíthatóak, könnyű alkalmazni őket és bizonyára értékelni fogja a fényvisszaverő elemeket rajtuk.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nathan Grit 6L hátizsák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan Grit 6L . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nathan Grit 6L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nathan Grit 6L . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nathan Grit 6L .
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ