A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Nathan Peak fekete 535 ml / 18 oz

Termékkatalógus
Nathan Peak fekete 535 ml / 18 oz
5 1 értékelés
Övtáska kocogás, hidratáció, ergonomikus formájú palack SpeedDraw, sokkok elnyelésére palackok, rugalmas zseb a személyes tárgyak
Kód:  SPTms1878

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nathan Peak fekete 535 ml / 18 oz

Minden futó tudja, milyen fontos az, hogy iszik rendszer. Vajon még sportszer gyártó Nathan, aki jön, hogy a piacon a gyakorlati futó Ledvinka. Ez már a csomag kiegészítve Speciális ergonomikus palack SpeedDraw térfogatú 535 ml, és a sapka, hogy működik az az elv, push-pull. Hála szögletes zárójel, amely csökkenti a rezgéseket csomagoljuk kényelmesen kezelhető eltávolították az egyik kezével.

Ergonomikus alakú nemcsak a palack, de nagyon fanny - Extended oldalsó rész kényelmesen ölelés a tested, és illik rá tökéletesen. Belül található egy rugalmas bővíthető zseb a kis tételek és a zsebében az iPhone 6 Plus. Ha nem tetszik nekik, hogy több, értékelni fogja a külső rendszer rugalmas fűző extra tárhelyet.

Legfontosabb jellemzők

  • Futó övtáska egy üveg SpeedDraw
  • A lengéscsillapítás palack
  • Rugalmas zseb személyes tárgyak
  • Bővített kényelmes ölelés a test
  • Extra tárhely köszönhetően flexi šňůrkám
  • Zseb iPhone 6 Plus

derék:
66-112 cm

súly:
170 g

Belső térfogat:
0,38 l

Paraméterek

Használat
Sportoláshoz Kész!

Használat

Használat
Sportoláshoz Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nathan Peak fekete 535 ml / 18 oz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan Peak black 535ml/18oz. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nathan Peak black 535ml / 18oz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nathan Peak-schwarz 535 ml / 18 Unzen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nathan Peak-schwarz 535 ml / 18 Unzen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ