Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring

Termékkatalógus
Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring
Zseblámpa - Futáshoz / kerékpározáshoz, könnyű, felcsatolható, háromszínű világítási mód, 360 fokos láthatóság, újratölthető USB kábel, akár 16 órán át tartó működés, IPX4
Kód:  SPTms1897 Termékszám:  717064908967
Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring Megszűnt

Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring

A Nathan Zephyr Fire 100 kézi zseblámpa karra, illetve lábra csatolható szalaggal rendelkezik. Olyan futók és sportolók számára készült, akik gyengébb fényviszonyok mellett sportolnak. A lámpa egy 24 fokos tölcsérrel világít, amely közvetlenül az Ön előtt álló útra fókuszál.
A világos, fehér LED-es világítás Hi módban akár 67 méteres távolságban is képes megvilágítani az utat. A zseblámpa hátulja piros LED-eket tartalmaz, így hátulról is látható. Ha a legalacsonyabb fényerőt használja, akkor az eszköz akár 16 órán át tartó működésre is képes. Az újratöltés körülbelül 6 órát vesz igénybe. Egy biztonsági sziréna is található közvetlenül az elemtartókon.

Legfőbb előnyök

  • Ergonomikus forma a kényelmes világításhoz
  • Elülső és hátsó LED lámpák
  • Biztonsági sziréna
  • A megvilágítás tartománya legfeljebb 67 méter
  • Az akkumulátor maximális élettartama körülbelül 16 óra
  • Teljes töltési idő 6 óra

 

A zseblámpa működése

A bekapcsoláshoz nyomja a fogantyún lévő bekapcsológombot 2-3 másodpercig. Ha különböző világítási módokat szeretne beállítani, egyszerűen csak használja a bekapcsológombot. A kikapcsoláshoz tartsa 2-3 másodpercig.
Töltés esetén használja a mellékelt USB kábelt és csatlakoztassa a zseblámpa tetején található beltéri tápporthoz. A töltést a piros LED jelzi, amely zöldre vált ha a készülék feltöltött. Ezután húzza ki az akkumulátort a tápegységből, és tegye vissza a hálózati csatlakozó fedelét.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nathan Zephyr Fire 100 Hand Torch black/sulfur spring. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nathan Zephyr Feuer 100 Handfackel schwarz / Schwefelquelle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nathan Zephyr Feuer 100 Handfackel schwarz / Schwefelquelle.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ