Shop roku Akvizice ApF HU

Nathan Zephyr Fire 300 - fekete

Termékkatalógus
Nathan Zephyr Fire 300 - fekete
Zseblámpa - Futáshoz, kézben, extra erős, piros LED-es hátsó világítás, ergonómikus csuklópánt, USB töltőkábel, akár 12 órán át világít, sürgősségi sziréna, IPX4
Kód:  SPTms1899 Termékszám:  717064908912

Nathan Zephyr Fire 300 - fekete

Nathan Zephyr Fire 300 elemlámpa beépített pánttal rendelkezik, amely leginkább olyan futók, és atléták számára ideális, akik gyenge fényviszonyok között kénytelenek edzeni. A lámpa 24 fokos szögben világítja meg az előtted elnyúló utat.

A világos, fehér LED lámpa 3 szintű fényerővel rendelkezik, így megvilágítva futóösvényedet. Az elemlámpa hátulsó fele pedig piros LED fényt bocsát ki, így a mögötted közlekedők is látnak Téged. A legalacsonyabb fényerő mellett akár 12 órán keresztül is képes működni a készülék, újratöltése körül-belül 6 órát vesz igénybe. Közvetlenül a fogantyún pedig egy biztonsági sziréna is helyet kapott.

A fő előnyök

  • Ergonomikus forma a kényelmes világítás érdekében
  • Első és hátsó LED-es lámpák
  • Biztonsági sziréna
  • Elérheti akár a 67 méteres megvilágítást
  • Az akkumulátor maximális élettartama körülbelül 12 óra
  • Teljes töltés: 6 óra

A zseblámpa működése

A bekapcsoláshoz 2-3 másodpercig szükséges benyomva tartanod a fogantyún található gombot. Ha szeretnél állítani a fényerőn, csak nyomd meg újra a bekapcsológombot. A kikapcsoláshoz pedig ugyanezt a gombot kell 2-3 másodpercig nyomva tartanod.

Töltés esetén használd a készülék USB kábelét, melyet a lámpa tetején elhelyezkedő nyílásba tudsz bedugni. A töltést a piros LED fény jelzi, amint feltöltött, a lámpa zöldre vált. Ezután könnyedén lehúzhatod a konnektorról, és letakarhatod a nyílást. 

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nathan Zephyr Fire 300 - fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan Zephyr Fire 300 Hand Torch black . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nathan Zephyr Fire 300 Hand Torch black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nathan Zephyr Feuer 300 Handfackel Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nathan Zephyr Feuer 300 Handfackel Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ