Nikon Coolshot 80VR

Termékkatalógus
Nikon Coolshot 80VR
2,0 1 értékelés
Lézeres távolságmérő - ideális golfozáshoz, 915 méterig, 6x nagyítás, 21 mm-es objektív, gyors és stabil HYPER READ mérés, VR technológia a rezgéscsökkentéshez, LOCKED ON technológia
Kód:  OI708c3e Termékszám:  40818099476 Gyártó honlapja:

Nikon Coolshot 80VR

A Nikon Coolshot 80VR lézeres távolságmérő ideális a golfozók számára, hogy pontosabb és precízebb legyen a játékuk. Pontosan lemérheted vele az eszköztől való távolságot, ezáltal megkönnyíted a célzást. A VR technológia csökkenti a kézmozgás által okozott rezgéseket 1/5-re vagy még kevesebbre, így gyorsabb és megbízhatóbb leolvasást biztosít. A LOCKED ON funkció azonnal vizuálisan megerősíti a céltárgy távolságát, amikor az objektumok átfedésbe kerülnek. A Nikon Coolshot 80VR 915 méteres hatótávolságával nélkülözhetetlen eszköz minden golfozó számára, ha pontosan és precízen akar játszani.

A Nikon Coolshot 80VR lézeres távolságmérő legfontosabb jellemzői

  • Lézeres távolságmérő golfozók számára
  • A Nikon Coolshot 80VR leméri a célpont pontos távolságát
  • Az optikai VR rendszer csökkenti a vibrációt
  • LOCKED ON technológia
  • HYPER READ gyors mérés
  • Nagyon nagy teljesítmény
  • Ergonomikus kialakítás
  • Tartomány 915 m-ig
  • Nagyítás: 6 ×
  • Tömeg: 200 g

VR technológia a vibráció csökkentésére

A Nikon Coolshot 80VR technológia csökkenti a kézmozgás által okozott rezgéseket. Akár 1/5-ére is csökkentheti, ami még pontosabbá teszi a számítást. A gyorsabb és egyszerűbb lézeres célzásnak köszönhetően a kisméretű objektumok mérésének egyszerűsége is jelentősen megnő, a rezgéscsökkentő VR technológiával és nagyon pontos mérési funkcióval kombinálva.

A LOCKED ON technológia lehetővé teszi a pontos célzást

A Nikon Coolshot 80VR lézeres távolságmérővel a céltávolság mérésének egyedülálló módját fedezheted fel. A LOCKED ON technológia biztosítja, hogy a távolságmérő a legközelebbi lyuk távolságát jelzi, még akkor is, ha más objektumok vagy fák is vannak a golfpálya hátterében. Ebben az esetben a keresőben megjelenik a LOCKED ON jel, amely figyelmeztet a betekintő szögben található egyéb tárgyakra. Ennek a funkciónak köszönhetően mindig a legközelebbi lyuk távolságát méri meg, és nem kell aggódni, hogy a közelben lévő tárgyak bezavarnak.

HYPER READ és nagy optikai teljesítmény

A teljesen egyedülálló HYPER READ adatfeldolgozó algoritmus biztosítja, hogy a Nikon Coolshot 80VR mindig gyors, érzékeny mérést biztosít, függetlenül attól, hogy a céltól távol van-e. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a játékra összpontosíts, és ne zökkenj ki a mérési eredményekre várva. A lézeres távolságmérő egy nagy teljesítményű eszköz, köszönhetően a lencse többrétegű tükröződésgátló bevonatának, mely igazán tiszta képet tesz lehetővé. Ezen rétegeken a fényáteresztés nő, másrészt a fényvisszaverés csökken, így biztosítva a célobjektumok tiszta és pontos megtekintését.

Nikon Coolshot 80VR - teljesítmény, pontosság és egyszerű használat

A lézeres távolságmérőt nagyon kényelmes használatra tervezték. Ezt szolgálja az ergonómikusan kialakított felépítése és könnyű súlya, ami megkönnyíti a használatát és a lehető legpontosabb eredmény elérését. A Nikon Coolshot 80VR egy precíziós asszisztens, amely mindig biztosítja a gyors és pontos mérési eredményeket, így könnyítve meg a golfozást. Ha megbízható és nagy teljesítményű lézeres távolságmérőt keresel, a Nikon Coolshot 80VR a megfelelő választás!

Méretek:
99 × 75 × 48 mm

Objektívátmérő:
21 mm

 

Paraméterek

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon Coolshot 80VR . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon Coolshot 80VR.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ