A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Nikon Monarch 5 12x42 binokulár

Termékkatalógus
Nikon Monarch 5 12x42 binokulár
Távcső - binokuláris, 12× nagyítás, valós látómező: 5 °, látszólagos látómező: 55,3 °, objektív átmérője: 42 mm, vízálló, tömege: 600 g
Kód:  OI700u2c Termékszám:  BAA832SA Gyártó honlapja:

Nikon Monarch 5 12x42 binokulár

Ha szükséged van egy távcsőre intenzív használatra hosszabb távolságokhoz még a legnagyobb kihívást jelentő fényviszonyok között is, akkor a Nikon Monarch jó választás. Közvetlenül a szenvedélyes vadászok és természet megfigyelők igényeire fejlesztették és tervezték. Tizenkétszeres nagyítással, kiváló kép-paraméterekkel és erős designnal rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Optikai objektívek a legjobb minőségű ED üvegből
  • Dielektromos tükör réteg
  • Többrétegű fényvisszaverőképességű fázisbevonat minden lencsén és prizmán
  • Vízálló nitrogénnel töltött páramentesítő
  • A gumírozott felület nagyobb tartósságot hoz létre

Remek optika

Az ED optikai üvegek fényszórása kiváló. Nagy visszaverő erővel bírnak és a megfigyelt objektum valósan mutatják, amely a dielektromos tükör rétegnek és a fázis korrekciónak köszönhető. Az optika tökéletesen vízálló, és természetesen ez is ellenáll a párásodásnak.

Magas komfort

A binokulár használatának a kényelmét a remekül működő szemkagylók biztosítják. Nem csak forgathatóak, hanem csúszó és kellemes tapintású gumiból készültek. A kilépő pupilla biztosítja a könnyű pozícióba helyezését a szemmagasságnak és a kívánt objektum látásához ideális betekintési pozíció gyorsabb elérését.

Műszaki adatok:

Nagyítás:
12 ×

Objektív átmérő:
56 mm

Valós látómező:

Látszólagos látómező:
55.3 °

Látómező 1000 m:
87 m

Legkisebb fókusztávolság:
2,5 m

Betekintési távolság:
15,1 mm-es

Méretek:
145 × 129 × 54 mm

Tömeg:
600 g

Paraméterek

Szélesség
12,9 cm Kész!
Magasság
14,5 cm Kész!
Mélység
5,4 cm Kész!
Tömeg
0,6 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,9 cm Kész!
Magasság
14,5 cm Kész!
Mélység
5,4 cm Kész!
Tömeg
0,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Típus
Kétcsövű távcső Kész!

Tulajdonságok

Objektív átmérője
42 mm Kész!
Nagyítás
12 × Kész!
Valós látómező
5 ° Kész!
Látszólagos látómező
55,3 ° Kész!
Pupilla átmérő
3,5 mm Kész!

Funkció

Funkció
Vízálló Kész!

Felszerelés

Csomag része
Tok Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon Monarch 5 12x42 binokulár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon Monarch 5 12x42. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon Monarch 5 12x42.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ