AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Nikon Prostaff 7i

Termékkatalógus
Nikon Prostaff 7i
Lézeres távolságmérő - monokuláris, 6x-os nagyítás, mérési tartomány 7,3-1820 m, vízálló, rendkívül könnyű, kompakt és ergonomikus
Kód:  OI710p Termékszám:  BKA148YA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikon Prostaff 7i

A hordozható Nikon MONARCH 2000 lézeres távolságmérő újdonság, amely 2019 elején jelent meg a piacon. Egy robusztus és vízálló eszköz, amely kényelmes és gyors távolságméréshez használható bármilyen helyzetben, különböző természeti viszonyok között. A távolságmérő mérési tartománya 7,3 és 1820 m között van. A mért adatok egy jól látható piros belső OLED kijelzőn jelennek meg, amely automatikus fényerőszabályozási funkcióval is rendelkezik a környezeti fény intenzitását figyelembe véve. A Nikon MONARCH 2000 lézeres távolságmérő célprioritás átkapcsoló rendszert kínál az átfedő objektumok esetében. Lehetővé teszi mind a valós, mind a vízszintes távolság egyszeri vagy állandó mérését és a HYPER READ funkciónak köszönhetően a mérési eredményeket 0,3 másodperc alatt jeleníti meg.

A Nikon MONARCH 2000 lézeres távolságmérő fő jellemzői

  • Kompakt, praktikus és tartós eszköz
  • Nikon MONARCH 2000 lézeres távolságmérő több mérési móddal
  • A HYPER READ funkció a mérési eredményt körülbelül 0,3 másodperc alatt jeleníti meg
  • Egyszeri vagy folyamatos mérés lehetősége
  • Célprioritás átkapcsoló rendszer az átfedő objektumok mérésére
  • Azonosító technológia segítségével mind vízszintes, mind valós távolságot mér
  • Mérési tartomány: 7,3–1820 m
  • Jól olvasható piros OLED kijelző automatikus fényerő-szabályozással
  • 6szoros nagyítású Nikon MONARCH 2000 monokuláris távolságmérő
  • 18 mm átmérőjű kereső 7,5°-os látószöggel

Gyors adatok és praktikus funkciók

A Nikon MONARCH 2000 lézeres távolságmérő számos mérési módot kínál. A távolságot legfeljebb 8 másodpercig vagy egyszer lehet mérni. Ha az egyszeri mérés sikertelen, akkor automatikusan 4 másodpercre meghosszabbítja a mérés idejét, amíg nem sikerül a mérés. Ez megkönnyíti a kisebb vagy a távolabbi célpontok mérését. Az átfedő objektumok mérésére szolgáló célprioritás átkapcsoló rendszerrel kiválaszthatod a legközelebb eső objektum prioritás módot vagy a távolabbi objektum prioritás módot, amely különösen erdőben nagy előny. A MONARCH 2000 ID technológiával rendelkezik, amely nemcsak a vízszintes, hanem a tényleges távolságot is mutatja, figyelembe véve az emelkedőket és lejtőket.

Nagyszerű kép robusztus kivitelben

A Nikon MONARCH 2000 lézeres távolságmérő kiváló minőségű, 6-szoros nagyítással rendelkező monokuláris keresővel rendelkezik. Emellett több fényvisszaverő bevonattal rendelkezik, hogy kristálytiszta képet kapj. A 18 mm-es kereső könnyű megfigyelést biztosít 7,5°-os szögben, még azok számára is, akik szemüveget viselnek. A kilépő pupilla elég elöl helyezkedik el és a készülék dioptrikus korrekciót tesz lehetővé. A MONARCH 2000 lézeres távolságmérő szilárd és egyenletes felépítésű, amely tartós elasztomerrel van bevonva. A készülék vízálló és megakadályozza a párásodást.

Mérési tartomány:
7,3 - 1820 m

Válaszsebesség:
körülbelül 0,3 másodperc

Állandó mérés:
legfeljebb 8 másodpercig

ID-technológia (emelkedő/lejtő):
Igen

Célprioritás átkapcsoló rendszer:
Igen

Mérési távolság megjelenítése (lépésköz):
0,1 m

Nagyítás:

A kereső mérete:
18 mm

Látószög:
7,5°

Dioptria korrekció:
Igen

Vízálló:
1 m-ig 10 percig

Hőállóság:
-10 °C és +50 °C között


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Típus
Egycsövű távcső Kész!
Objektív átmérője
18 mm Kész!
Nagyítás
6 × Kész!
Valós látómező
7,5 ° Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Típus
Egycsövű távcső Kész!

Tulajdonságok

Objektív átmérője
18 mm Kész!
Nagyítás
6 × Kész!
Valós látómező
7,5 ° Kész!

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon Prostaff 7i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon Monarch 2000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon Prostaff 7i.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ