Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Obrovský výprodej

Ninebot Kickscooter E22E by Segway

Termékkatalógus
0
Elektromos roller - 20 km/h maximális sebesség, 22 km-es hatótáv, motor teljesítménye: 300 W, 184 kWh akkumulátor kapacitás
Áfával
166 690 Ft
ÁFA nélkül 131 250 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Garancia 24 hónap Kód:  NINE22 Termékszám:  8719324556590
Ninebot Kickscooter E22E by Segway 166 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Ninebot Kickscooter E22E by Segway

Ninebot KickScooter E22E by Segway elektromos roller

A Ninebot KickScooter E22E by Segway új elektromos roller modelljével kényelmesen eljuthatsz a munkába, iskolába, vagy csak egy sétautazásra a környéken. A KickScooter E22E rollert úgy tervezték, hogy az ultra könnyű szerkezetével és az egy gombnyomásra aktiválható összecsukható rendszerrel egy kézben is vihető legyen, vagy könnyedén szállíthassuk autóban, ill. tömegközlekedési eszközökön. A roller akár 20 km/h-s sebességet is képes elérni, így akár 22 km-es távolságot is megtehetünk vele. Külső akkumulátor megvásárlása esetén a sebesség 25 km/h-ra növekszik, a hatótávolság pedig 45 km-re. A modern individuális közlekedési eszköz tervezése során az elsődleges hangsúly az utazó kényelmére és biztonságára volt helyezve. Ninebot KickScooter E22E az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező modell az elektromos rollerek között, mivel utolsó részletéig kidolgozott, minőségi anyagokból készült és emellett egy prémium márka terméke.


A(z) Ninebot KickScooter E22E elektromos roller főbb tulajdonságai

 • Új generációs elektromos roller a Segway-Ninebot gyártótól élőbb utazási dinamikával
 • A javított, 300 W teljesítményű motor nagyobb forgatónyomatékkal rendelkezik
 • A BMS akkumulátor fékezés, vagy dombról történő legurulás esetén visszatáplálja az energiát az akkumulátorba
 • A roller maximális sebessége 20 km/h
 • Hatótávolsága 22 km
 • A 15%-os emelkedőt is legyőzi
 • Külön megvásárolható külső akkumulátorral, melynek köszönhetően az értékek nőnek (sebesség 25 km/h, 20% emelkedés, hatótávolság 45 km)
 • A karbantartást nem igénylő 9 hüvelykes kerekek speciális habbéléssel rendelkeznek a maximális stabilitásért
 • A roller LED kijelzővel rendelkezik
 • A Ninebot KickScooter E22E első és hátsó LED lámpákkal ellátott, emellett féklámpa funkcióval is rendelkezik
 • Első, oldalsó és hátsó szuperreflex E-MARK fényszórók
 • Két fékkel ellátott - első rekuperációs (visszatápláló) és hátsó taposófék
 • Az E22E elektromos roller egy gombnyomásra, gyorsan összehajtható
 • Széles sárvédők és hangos beépített csengő
 • iOS és Android okostelefonok operációs rendszerével való kompatibilitás
 • Könnyű szerkezet mindössze 13,5 kg-os súllyal


Sebesség az utakon, erő a dombokon

A Ninebot KickScooter E22E elektromos roller új, alapjaitól átdolgozott elektromos motorral felszerelt, 300 W-os teljesítménnyel, emellett a motor megnövelt forgatónyomatékkal és hatékonysággal lett megerősítve. Ez a javítás a Ninebot KickScooter E22E modellnek élőbb dinamikát, gyorsulást és főleg erőt ad a dombokon felfelétörténő haladás során. Ennek köszönhetően az E25E roller legyűri a 15%-os emelkedőket, mely egyharmaddal több, mint az előző sorozat esetében, emellett az elektromos roller akár 20 km/h-s sebességet is képes elérni. Az alapszintű hatótávolság 22 km. Ugyanakkor ha külső akkumulátor hozzáadását fontolgatod, a KickScooter E22E értékei növekedni fognak! Mégpedig a sebesség 25 km/h-ra, az emelkedő 20%-ra, a hatótávolság pedig 45 km-re.

Elegáns külső és hatékonyság egyben, ez a Ninebot KickScooter E22E

A Ninebot KickScooter E22E elektromos roller tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a részletekre, és ugyanez érvényes a külsőre is. A stílusos, de egyszerű vonalakkal és a gyönyörű textúrával rendelkező, kiváló felkületképzéssel ellátott Ninebot KickScooter E22E roller a sétautazások során a legjobb fényben tüntet majd fel. Emellett a roller szerkezetének külsejenem csak kedves a szemnek, hanem emellett nagyon hatékony is. A Ninebot KickScooter E22E emelt, IPX4 szintű vízhatlansággal rendelkezik, így bármilyen időjárási körülmények között kimehetsz vele az utcára.

A KickScooter E22E elektromos roller egy lépéssel összehajtható

A Ninebot KickScooter E22E by Segway elektromos roller egyik kiemelkedő tulajdonsága az egyetlen lépéssel történő gyors összehajthatóság. Így a rollert bárhová magaddal viheted, problémamentesen becsomagolható az autó rakterébe, vagy kényelmesen hordozhatod a tömegközlekedési eszközökön is. Az alacsony, mindössze 13,5 kg-os súlynak köszönhetően egy kézben is vihető. Ezek a tulajdonságok ideális és helytakarékos közlekedési eszközzé teszik a Ninebot KickScooter E22E rollert.


A két fék biztosítja a nagyobb biztonságot

A Ninebot KickScooter E22E by Segway elektromos roller felszereltségében kettő független féket is találunk sok más egyéb mellett. Egy elektronikus visszatápláló E-ABS féket és egy mechanikus taposóféket. A két fék kombinációja biztosítja a roller rövid féktávolságát.

Hangos csengő szükség esetére

Az integrált csengő átható hangjával már nem történhet meg, hogy szükség esetén valaki nem hallja meg a közeledésedet.

A széles sárvédők megvédenek a felfröccsenő tócsáktól

A hirtelen eső egyik individuális közlekedési eszközzel rendelkező utazót sem örvendezteti meg. A Ninebot KickScooter E22E elektromos roller kiszélesített sárvédőinek köszönhetően már nem kell aggódnod a kellemetlen felfröccsenések miatt. Ez az átdolgozott sárvédő megbízhatóan megvéd a víztől.


A speciális abroncsok biztosítják a maximális kényelmet és tartósságot

A KickScooter E22E by Segway elektromos rollerrel való közlekedés maximálisan kényelmes lesz. A roller felszerelései közé tartoznak a kilenc hüvelykes, karbantartást nem igénylő kerekek speciális béléssel, melyeket néhány év alatt a tökéletességig fejlesztettek. A kerekekkel már nem fogsz zötyögni, épp ellenkezőleg - kivételes kényelmet, az ütések csillapítását és magas stabilitást várhatsz. A KickScooter E22E by Segway 9hüvelykes abroncsai szilárdak, és tartósságuknak köszönhetően a defekt veszélye nem fenyeget.

Intelligens akkumulátorkezelő rendszer a Ninebot KickScooter E22E elektromos rollerhez

A KickScooter E22E BMS akkumulátor rendszert a Segway-Ninebot már évek óta fejleszti és javítja technológiai szempontból. Az akkumulátor élettartama sokszorosan meghosszabbodott, így a modernizált technológiával a rollertulajdonos felhasználó biztonsága is nőtt.  Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Ninebot KickScooter E22E by Segway roller dombról lefelé, vagy fékezés során a felesleges energiát visszatáplálja az akkumulátorba. Így a KickScooter E22E roller eléri a maximális hatékonyságot. Emellett az okos BMS akkumulátorvezérlő figyelemmel követi az akkumulátor teljesítményét, meghosszabbítja a hatótávolságot és emellett még védi a környezetet is.


Világos láthatóság még az éjszaka közepén is

A szürkületben vagy a teljes sötétben való sétagurulás nem lesz elképzelhetetlen a KickScooter E22E roller tulajdonosai számára. Rendelkezésedre áll a nagy teljesítményű, 2.5 W-os első LED fényszóró.

Minden fontos információ a kezed ügyében

Az áttekinthetően elhelyezett LED kijelzőn megtekinthető a sebesség, a kiválasztott utazási üzemmód, emellett az akkumulátor állapota és további érdekes információk. Ezenkívül a grafikus információs képernyőn megfigyelhető a Bluetooth csatlakozás, mely biztosítja az okostelefonok Android és iOS rendszereivel való kompatibilitást. Ez afunkció a KickScooter E25E esetében lehetővé teszi az utazási üzemmódok megváltoztatását, a visszatáplálás mértékét fékezés esetén, vagy a tempomat sebességének beállítását. Az összes adat valós időben figyelhető. A firmware automatikus frissítése magától értetődő.

Extrém erős fényszórók a KickScooter E22E rolleren

Az E-MARK fényszórókkal a közúti közlekedés többi résztvevője számára is teljesen látható leszel. A biztonságot komolyan kell venni, ezért a Ninebot KickScooter E22E extrém erős, tanúsítvánnyal rendelkező fényszórókkal ellátott elöl, oldalt és hátul is. Így nem fordulhat elő, hogy valaki nem vesz észre.

A külső akkumulátorral gyorsabban és messzebre is eljuthatsz

Ha a Ninebot KickScooter E22E by Segway elektromos roller alaptulajdonságai nem felelnek meg a számodra, elgondolkodhatsz a második, választható akkumulátor megvásárlásán. Ez sok előnyös tulajdonsággal látja el a rollert, mint például az 5%-kal nagyobb teljesítményű emelkedés és az 5 km/h-val megnövelt sebességkorlátozás, vagy a 45 km-es hatótávolság egy töltés alatt.

A kiszerelés tartalma

A Ninebot KickScooter E22E by Segway elektromos roller csomagolásában a következő dolgokat találjuk:

 • Kormány
 • Váz
 • 7× M5 süllyesztett csavar (1 db pótcsavarral)
 • M5 imbuszkulcs
 • Töltő
 • Csengő
 • Használati útmutató (használati útmutató, gyorsindítás, garanciális feltételek)


Paraméterek

Összehasonlít
Akkumulátor kapacitás
5,1 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!
Maximális sebesség
20 km/h Kész!
Megtehető távolság
22 km Kész!
Teljesítmény
300 W Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás
5,1 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!

Megtehető távolság és sebesség

Maximális sebesség
20 km/h Kész!
Megtehető távolság
22 km Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
300 W Kész!

Tömeg

Tömeg
13,5 kg Kész!

Maximális terhelhetőség

Max. kapacitás
100 kg Kész!

Szín

Szín
Antracitszürke Kész!

Akkumulátor és töltés

Akkumulátor kapacitás
184 kWh Kész!

Hasznos funkciók

Terhelhetőség
100 kg Kész!
Tömeg
13,5 kg Kész!

Megtehető távolság és fogyasztás

Maximum hatótáv
22 km Kész!

Menettulajdonságok

Teljesítmény
0,3 kW Kész!
Max. sebesség
20 km/h Kész!
Több információ

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Írjon véleményt
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot Kickscooter E22E by Segway. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ninebot Kickscooter E22E by Segway. For shipping to other EU countries visit this page Ninebot Kickscooter E22E by Segway.

Alternatívák ehhez Ninebot Kickscooter E22E by Segway

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB10
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket