Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Výprodej - Sport Szavazz ránk

Ninebot Kickscooter E45E by Segway

Termékkatalógus
0
Elektromos roller - 10,2 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, teherbírás: 100 kg, súly: 16,4 kg
Áfával
285 990 Ft
ÁFA nélkül 225 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás a 270/2020. (VI. 12.). számú rendelet alapján Kód:  NINE24 Termékszám:  8719324556644
Ninebot Kickscooter E45E by Segway 285 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Ninebot Kickscooter E45E by Segway

Ninebot KickScooter E45E by Segway elektromos roller

Iskolába, munkába igyekszel, vagy egyszerűen csak szórakoznál? A Ninebot KickScooter E45E by Segway elektromos rollerrel új utazási lehetőségek nyílnak meg előtted. A KickScooter E45E rollert úgy tervezték, hogy könnyű szerkezetével és az egy gombnyomásra aktiválható összehajtható rendszerrel mindenféle nagy terhelés nélkül hordozható akár egy kézben is, vagy könnyedén szállíthatod autóban, ill. tömegközlekedési eszközökön. A Ninebot KickScooter E45E by Segway rollerrel akár 25 km/h-s sebességet is elérhetsz, és 45 km-es távolságot tudsz megtenni vele. Külső akkumulátor megvásárlása esetén a roller hatótávolsága 45 km-re növekszik. A modern, individuális közlekedési eszköz tervezése során a kényelem és a biztonság volt az első helyre helyezve, így ez a modell első tompítóval is felszerelt. A Ninebot KickScooter E45E az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező modell az elektromos rollerek között, mivel utolsó részletéig kidolgozott, minőségi anyagokból készült és emellett egy prémium márka terméke.


A(z) Ninebot KickScooter E45E főbb tulajdonságai

 • Új generációs elektromos roller a Segway-Ninebot gyártótól hozzáadott külső akumulátorral
 • Javított, 300 W teljesítményű motor (max. 700 W) növelt forgatónymatékkal
 • A BMS akkumulátor fékezés, vagy dombról történő legurulás esetén visszaforgatja az energiát az akkumulátorba
 • A roller maximális sebessége 25 km/h
 • Hatótávolsága 45 km
 • A 20%-os emelkedőt is legyőzi
 • A karbantartást nem igénylő 9 hüvelykes kerekek speciális habbéléssel rendelkeznek a maximális stabilitásért
 • A kiegészítő első tompító biztosítja a maximális kényelmet az E45E-vel történő utazás során
 • A roller LED kijelzővel redelkezik
 • A Ninebot KickScooter E45E első és hátsó LED lámpákkal ellátott, emellett féklámpa funkcióval is rendelkezik
 • Első, oldalsó és hátsó szuperreflex E-MARK fényszórók
 • Három fék a legrövidebb féktávolságért - első elektronikus rekuperációs (visszatápláló), hátsó taposófék és hátsó mágnesfék
 • Széles sárvédők és hangos beépített csengő
 • A KickScooter E45E elektromos roller IPX4 vízállósággal rendelkezik
 • iOS és Android okostelefonok operációs rendszerével való kompatibilitás
 • Könnyű szerkezet mindössze 16,4 kg-os súllyal

Az E45E roller speciális abroncsai biztosítják a maximális kényelmet és tartósságot

A KickScooter E45E by Segway elektromos roller örömet szerez majd a mindennapokban. A roller felszerelési közé tartoznak a kilenc hüvelykes, karbantartást nem igénylő kerekek speciális habbéléssel, melyeket néhány év alatt a tökéletességig fejlesztettek. Az E45E DDMC (Dual Density MicroCell) kerekekkel már nem fogsz zötyögni, épp ellenkezőleg - kivételes kényelmet, az ütések csillapítását és magas stabilitást várhatsz. Emellett a KickScooter E45E by Segway roller nagy abroncsai szilárdak, és tartósságuknak köszönhetően a defekt veszélye nem fenyeget. És ha ez még mindig nem elég, az egyenetlenségekkel majd elbánik az első tompító.

Sebesség az utakon, erő a dombokon

A Ninebot KickScooter E45E elektromos roller új, az alapjaitól átdolgozott elektromos motorral felszerelt, 300 W-os teljesítménnyel, melynek maximális teljesítménye akár 700 W is lehet, emellett a motor megnövelt forgatónyomatékkal és hatékonysággal lett megerősítve. Ez a javítás a Ninebot KickScooter E45E modellnek élőbb dinamikát, gyorsulást és főleg erőt ad a dombokon felfelé történő haladás során. Főleg ennek köszönhetően, de mindenekelőtt a külső akkumulátor hozzáadásával az E45E roller legyűri a 25%-os emelkedőket, mely kétszer több, mint az előző sorozat esetében. Az elektromos roller akár 25 km/h-s sebességet is képes elérni, 45 km-es hatótávolsággal.

Elegáns külső és hatékonyság egyben, ez a Ninebot KickScooter E45E

A Ninebot KickScooter E45E elektromos roller tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a részletekre, és ugyanez érvényes a külsőre is. A stílusos, de egyszerű vonalakkal és a gyönyörű textúrával rendelkező, kiváló felületképzéssel ellátott Ninebot KickScooter E45E roller a sétautazások során a legjobb fényben tüntet majd fel. Emellett a roller szerkezetének külseje nem csak kedves a szemnek, hanem emellett nagyon hatékony is. A Ninebot KickScooter E45E emelt, IPX4 szintű vízhatlansággal rendelkezik, így bármilyen időjárási körülmények között kimehetsz vele az utcára.


A három fék nagyobb biztonságot nyújt

A Ninebot KickScooter E45E by Segway elektromos roller felszereltségében három független féket is találunk sok más egyéb mellett. Egy elektronikus visszatápláló E-ABS, egy mechanikus taposó-, és egy mellékes mágneses féket a hátsó keréken, melyet a kormányon elhelyezett fékkarokkal irányíthatsz pont úgy, mint az elektronikus féket. A három fék kombinációja biztosítja a roller rövid féktávolságát.

Az E45E roller széles sárvédői megvédenek a felfröccsenő tócsáktól

A hirtelen eső egyik individuális közlekedési eszközzel rendelkező utazót sem örvendezteti meg. A Ninebot KickScooter E45E elektromos roller kiszélesített sárvédőinek köszönhetően már nem kell aggódnod a kellemetlen felfröccsenések miatt. Ez az átdolgozott sárvédő megbízhatóan megvéd a víztől.


Intelligens akkumulátorkezelő rendszer a Ninebot KickScooter E45E rollerhez

A KickScooter E45E BMS akkumulátor rendszert a Segway-Ninebot már évek óta fejleszti és javítja technológiai szempontból. Az akkumulátor élettartama sokszorosan meghosszabbodott, így a modernizált technológiával a rollertulajdonos felhasználó biztonsága is nőtt.  Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a felszerelt Ninebot KickScooter E45E by Segway roller dombról lefelé, vagy fékezés során a felesleges energiát visszatáplálja az akkumulátorba. Így a KickScooter E45E roller eléri a maximális hatékonyságot. Emellett az okos BMS akkumulátorvezérlő figyelemmel követi az akkumulátor teljesítményét, meghosszabbítja a hatótávolságot és emellett még védi a környezetet is.

A KickScooter E45E elektromos roller egy lépéssel összehajtható

A Ninebot KickScooter E45E by Segway elektromos roller egyik kiemelkedő tulajdonsága az egyetlen lépéssel történő gyors összehajthatóság. Így a rollert bárhová magaddal viheted, problémamentesen becsomagolható az autó rakterébe, vagy kényelmesen hordozhatod a tömegközlekedési eszközökön is. Az alacsony, mindössze 16,4 kg-os súlynak köszönhetően egy kézben is vihető. Ezek a tulajdonságok ideális és helytakarékos közlekedési eszközzé teszik a Ninebot KickScooter E45E rollert.


Világos láthatóság még az éjszaka közepén is

A szürkületben vagy a teljes sötétben való sétagurulás nem lesz elképzelhetetlen a KickScooter E45E roller tulajdonosa számára. Rendelkezésre áll a nagy teljesítményű, 2.5 W-os első LED fényszóró.

Minden fontos információ a kezed ügyében

Az áttekinthetően elhelyezett LED kijelzőn megtekinthető a sebesség, a kiválasztott utazási üzemmód, emellett az akkumulátor állapota és további érdekes információk. Emellett ezen a grafikus információs képernyőn megfigyelhető a Bluetooth csatlakozás, mely biztosítja az okostelefonok Android és iOS rendszereivel való kompatibilitást. Ez a funkció a KickScooter E45E esetében lehetővé teszi az utazási üzemmódok megváltoztatását, a visszatáplálás mértékét fékezés esetén, vagy a tempomat sebességének beállítását. Az összes adat valós időben figyelhető. A firmware automatikus frissítése magától értetődő.

Extrém erős fényszórók az E45E rolleren

Az E-MARK fényszórókkal a közúti közlekedés többi résztvevője számára is teljesen látható leszel. A biztonságot komolyan kell venni, ezért a Ninebot KickScooter E45E extrém erős, tanúsítvánnyal rendelkező fényszórókkal ellátott elöl, oldalt és hátul is. Így nem fordulhat elő, hogy valaki nem vesz észre.


A kiszerelés tartalma

A Ninebot KickScooter E45E by Segway elektromos roller csomagolásában a következő dolgokat találjuk:

 • Kormány
 • Váz
 • 7× M5 süllyesztett csavar (1 db pótcsavarral)
 • M5 imbuszkulcs
 • Töltő
 • Csengő
 • Használati útmutató (használati útmutató, gyorsindítás, garanciális feltételek)


Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Felnőtteknek Kész!
Teherbírás
100 kg Kész!
Tömeg
16,4 kg Kész!
Szín
Szürke Kész!
Teljesítmény
300 W Kész!

Használó

Rendeltetés
Felnőtteknek Kész!

Konstrukció

Teherbírás
100 kg Kész!
Tömeg
16,4 kg Kész!

Tulajdonságok

Szín
Szürke Kész!

Meghajtás

Teljesítmény
300 W Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!

Akkumulátor

Megtehető távolság
45 km Kész!
Akkumulátor kapacitás
10,2 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!
Több paraméter

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ninebot Kickscooter E45E by Segway
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Vélemény írása
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot Kickscooter E45E by Segway. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ninebot Kickscooter E45E by Segway. For shipping to other EU countries visit this page Ninebot Kickscooter E45E by Segway.

Alternatívák ehhez Ninebot Kickscooter E45E by Segway

-18%
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
233 390 Ft 191 390 Ft
VeGA MaxSpeed H10M
182 790 Ft
Eljet EVO20
301 790 Ft
-9%
Ninebot Kickscooter E25E by Segway
210 570 Ft 191 090 Ft

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB5
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket