AD květen univerzal 0% splátky Siguro

Norfin Complete Hunt Compact Passion

Termékkatalógus
Norfin Complete Hunt Compact Passion
Készlet - kabát és nadrág, lélegző Nortex Breathable anyagból, Norfin Silent technológiával, rendkívül könnyű anyag, vízoszlop: 5 000 mm, légáteresztő képesség: 5 000g / m2 / 24 h, szín: terepszínű
Kód:  JVR079205nad Termékszám:  JVR079205nad
Norfin Complete Hunt Compact Passion Megszűnt

Norfin Complete Hunt Compact Passion

A Norfin Komplet Hunting Compact Passion egy kiváló minőségű kabát és nadrág szett, amely kiemelkedően tartós. Légáteresztő Nortex anyagból készült, egyedülálló Norfin Silent Material technológiával. A magas vízállóságot és alacsony tömeget biztosító anyag és technológia lehetővé teszi a maximális mozgásszabadságot. A készlet tökéletesen megvéd a víz és a szél ellen, és a terepmintával bármilyen természetes környezetbe beleolvad. A kabát és a nadrág 5000 mm vízoszlopot és 5000 g/m2 légáteresztő képességet biztosít. Minden varrás ragasztva van, ami még nagyobb védelmet nyújt. Ha könnyű, légáteresztő és tartós készletet keresel, a Norfin Komplet Hunting Compact Passion nagyszerű választás.

A Norfin Complete Hunting Compact Passion legfontosabb jellemzői

  • Férfi kabát és nadrág szett
  • Légáteresztő Nortex anyagból készült
  • Nagy víz- és szélállóság
  • A Norfin Komplet Hunting Compact Passion nagyon könnyű
  • Vízálló 5000 mm-ig és légáteresztő 5000 g/m2-ig
  • Ragasztott varratok
  • Állítható szegély a nadrágon és a kabáton
  • Kabát vízálló cipzárral
  • Két oldalzseb
  • Rugalmas derekú nadrág
  • Szín: barna, terepszínű mintával

Praktikus kabát és nadrág

A Norfin Complete Hunting Compact Passion állítható aljjal és állítható mandzsettával ellátott kabátot pontosan az igényeidhez igazíthatod. A kabát vízálló cipzárral és két oldalsó zsebbel rendelkezik a kisebb felszerelések tárolására. A nadrágnak rugalmas derékpántja van a kényelmes viselet érdekében, és az alsó rész is állítható. A nadrágok oldalán található zsebek egyéb alapvető holmik és kisebb tárgyak tárolására szolgálnak. A nem sztreccs anyagból készült Norfin szett védelmet és tökéletes kényelmet biztosít a halakra való figyelés pillanataiban.

Méretek: 
L, XL, XXL és XXXL

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Norfin Komplet Hunting Compact Passion. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Norfin Komplet Hunting Compact Passion.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ