30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Nutrend Mass Gain, 1000 g

Termékkatalógus
Nutrend Mass Gain, 1000 g
4,6 16 értékelés
Testtömegnövelő - 339 kcal energiatartalom/100 g,
Kód:  nadSPTnut0280 Termékszám:  nadSPTnut0280

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nutrend Mass Gain, 1000 g

A szénhidrát-fehérje koncentrátum nagyszerűen segíti a fitnesztevékenységet, az edzéseket és az erősportokat. A 20%-ot meghaladó fehérjetartalmának köszönhetően képes beindítani az izomnövekedést, miközben támogatja a szükséges regenerálódást. A fehérje összetevő 100%-ban WPC-ből (tejsavófehérje koncentrátum) áll, a teljes értékű szénhidrát komplex pedig többféle szénhidrátból áll, beleértve az alacsonyglikémiás indexű izomaltulóz (palatinóz) diszacharidot, glükózt, maltodextrint és fruktózt. A Mass Gain a legjobb, ha kemény edzés előtti utolsó könnyű étkezésként, vagy nagy fizikai erőfeszítés után a glikogénraktárak feltöltésére használod. Az ízvilágot az ízlésének megfelelően kiválaszthatod.

Az 1000g Nutrend Mass Gain legfontosabb jellemzői

  • Elősegíti az izomnövekedést és a regenerálódást
  • Ideális intenzív edzés után a glikogénraktárak feltöltésére
  • 100% WPC fehérje
  • Ideális adag 70 g / 300 ml víz naponta 2-szer
  • Ez kizárólag étrend-kiegészítő
  • Válasszon a különböző ízek közül

A Nutrend Mass Gain testtömegnövelő adagolása

A Mass Gain hatékonyságát az AAKG-val, taurinnal, BCAA-val, L-glutaminnal és vitaminok keverékével való dúsításnak köszönhetően is biztosítja. Az adagolást 70 g formájában kell kiválasztani, amelyet 300 ml vízben kell elkeverni. Ajánlatos közvetlenül az edzés után fogyasztani és naponta legfeljebb 2 alkalommal bevenni, figyelembe véve az étrend összetételét.

Figyelmeztetés

Ne haladd túl az ajánlott adagot.Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptatós nők számára. Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárold. Védd a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nutrend Mass Gain, 1000 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrend Mass Gain, 1000 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nutrend Mass Gain, 1000 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ