Shop roku Akvizice ApF HU

Oakley Jawbreaker PRIZM Snow Polished White, 31-es méret

Termékkatalógus
Oakley Jawbreaker PRIZM Snow Polished White, 31-es méret
Kerékpáros szemüveg - sportolás hóban, alkalmas a legtöbb téli sporthoz, PRIZM ™ technológia, Snow lencse mérete 31, hófehér
Kód:  SPTOk02 Termékszám:  888392243805
Oakley Jawbreaker PRIZM Snow Polished White, 31-es méret Megszűnt

Oakley Jawbreaker PRIZM Snow Polished White, 31-es méret

Az Oakley Jawbreaker sport napszemüveg egy a legkifinomultabb sport szemüvegek közül a piacon. Oakley szemüveg egész napos kényelmet biztosít különböző sportok végzése közben a SwitchLock technológia segítségével, amit a High Definition Optics rendszer és a PRIZM technológia, továbbá az O Matter anyagból készült keret biztosít. Bár a Jawbreaker modell kifejezetten országúti kerékpárosok számára készült de a Prizm Snow Sapphire Iridium üveg felhasználásával a legtöbb téli sport űzése közben is bátran viselhető. A csomag tartalmaz továbbá egy egyedülálló szemüvegvédő tokot is, zipszes tokot és szemüvegpántokat.

Legfontosabb jellemzők

  • Snow Sapphire Prizm Iridium lencse
  • A maximális látószög, kiváló szemvédés és jobb szellőzést
  • SwitchLock technológia a gyors és egyszerű lencse cseréért
  • Unobtainiumból készült szárvég
  • Pontos helymeghatározás, hogy a szemüveget az archoz idomuljon
  • High Definition Optics rendszer kiváló optikai tisztaságért és éles látásért akár minden irányból
  • 100% UV szűrés és káros sugarak elleni szűrés

Oakley PRIZM

Ez a modell Prizm SnowSapphire Iridium lencsével rendelkezik, amely kiemelkedik az első osztályú kivitelezésével és sok klassz funkcióval. Nagy előnye, hogy felfelé görbülő lencsékkel rendelkezik. Köszönhetően az alsó szélének, amely a belsejében bevágott a lencse így nem ér az archoz, ezért maximális kényelmet és megfelelő szellőzést biztosít. Az objektív maximális látószöget biztosít és így nagyobb mértékű szemvédést és a jobb szellőzést biztosít.

A PRIZM technológia a látást úgy állítja be, hogy az adott sport tevékenység és a tényleges környezeti feltételeknek megfeleljen. Ez az egyedülálló technológia javítja a kontrasztot és növeli a színeket, mert a tökéletes közeli képet minden helyzetben biztosítani tudja számodra. Köszönhetően kiváló látásélességnek gyorsabb reagálást és jobb színfelismerést tesz lehetővé akár nem megfelelő fényviszonyok mellett is vagy a távolban levő mozgó tárgyak is könnyen felismerhetőek segítségével. A funkciók lényegesen nagyobb konfortot biztosítanak a viselő számára és végső soron nagyobb biztonságot is nyújtanak. 

Kiváló minőségű anyagokból készült

A szemüveg SwitchLock technológia, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű lencse cserét. A merevítőrúd és szárvég a szemüveg szorosan a helyén tartja, ezzel is növelve a tapadást bármilyen felületen még az előforduló verejtékezés esetében is. Az anyaguk kiváló minőségű Unobtainium anyagból készült. A szemüvegkeret tartós és könnyű O Matter összetételű anyagból származik. Továbbá fontos kiemelni a szabadalmaztatott High Definition Optics rendszert, amely kiváló optikai tisztaságot és éles látást biztosít minden irányból. A lencse plutónium anyagból készült, amely 100%-ig kiszűri az UV sugarak káros hatását 400 nm-ig. 

 

Paraméterek

Keret színe
Fehér Kész!
Üveg tulajdonságai
Cserélhető Kész!
Üveg tulajdonságai
Cserélhető Kész!

Szín

Keret színe
Fehér Kész!

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai
Cserélhető Kész!

Üveg

Üveg tulajdonságai
Cserélhető Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oakley Jawbreaker PRIZM Snow Polished White, 31-es méret
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oakley Jawbreaker PolWht w/ PRIZM Snow size 31. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oakley Jawbreaker PolWht w / PRIZM Snow size 31. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oakley Jawbreaker PolWht w/ PRIZM Snow size 31. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oakley Jawbreaker PolWht w/ PRIZM Snow size 31.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ