Shop roku 30 dnů na vrácení

Olcsó golfos távolságmérők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Az oldalon az alábbi golfos távolságmérők kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó golfos távolságmérők kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó golfos távolságmérők kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Nikon Coolshot 20 GII, amelynek bruttó ára 57 990 Ft. Az olcsó golfos távolságmérők oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
2 termék
4,8
Nikon Coolshot 20 GII
Lézeres távolságmérő - golfozáshoz, mérési tartomány 5-730 m, egyszeri- és állandó mérés funkciók
57 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OI708c3a
Garmin Approach Z82
Lézeres távolságmérő beépített GPS, Bluetooth kapcsolat, golfozóknak készült, szél sebessége és iránya megfigyelhető, verseny mód jelek, előre telepített golfpálya térképek
258 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPAppZ82
mobiltelefonokCorning Gorilla Glass védőüveg - a legújabb verziók, típusok, eredet Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
Az Apple Watch 6 sokak szerint a valaha volt legjobb okosóra. De mit mond a gyakorlati tapasztalat, és vajon tényleg a beleharapott alma a legjobb választás? Nem csak erről fogunk beszélni a mai recenzióban.
Hogyan használta először az AMOLED kijelzőt egy Garmin karóra? Nem csak ezt tárja fel a recenziónk.
Okos órákSamsung Galaxy Watch3 (ÁTTEKINTÉS) - a legjobban felszerelt okosóra a piacon? Csúcskészülék, fejlett konstrukció és legendás forgatható lünetta. A nemrég bemutatott Samsung Galaxy Watch3 az egyik legjobban felszerelt okosóra a piacon. Ám az ára húzós lehet.
Az okosórákkal könnyedén megtervezheted, mérheted és kiértékelheted az edzési tevékenységeidet. Szerezz kondit, amely nem csak a koronavírus idején jön jól!
A Garmin számos lenyűgöző okosórát mutatott be a 2019-es IFA-n. Többek között a népszerű Garmin vívoactive termékcsalád új generációját is, amelyet most közelebbről is megnézünk.
További cikkek Összes cikk
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó golfos távolságmérők
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ