Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ortlieb Back Roller Classic Red kerékpártáska

Termékkatalógus
Ortlieb Back Roller Classic Red kerékpártáska
5 1 értékelés
Kerékpáros táska - a hátsó csomagtartóra szerelhető, 2 részes, vízálló
Kód:  SPT769 Termékszám:  4013051037273
Ortlieb Back Roller Classic Red kerékpártáska Megszűnt

Ortlieb Back Roller Classic Red kerékpártáska

Ortlieb Back Roller Classic egy nagyon praktikus futártáska, amelyet mindennapi biciklis utazáshoz terveztek, ám ugyanúgy megfelel hosszútávú kerékpártúrákhoz is. Speciális víztaszító anyagból készül neoprén és szilikon kiegészítőkkel, így szinte elnyűhetetlen. A varratokat nagyfrekvenciás 3D-s hegesztéssel kötik össze. A körültekintő tesztek igazolták, hogy anyagának és eredeti zárórendszerének köszönhetően a táska vízállósága megfelel az IP64 szabványnak. A táska tartalmát a feltekerhető és két oldalon csattal rögzíthető záródás védi.

A táska belső oldala kemény műanyagból készült, így nem csak ruhák, hanem különféle dokumentumok, könyvek vagy akár laptop is szállíthatók benne. A falához rögzített, térelválasztó hálós zseb kiválóan alkalmas A4-es méretű vagy annál kisebb dokumentumok szállítására. A belső hálós zsebet pedig kisebb méretű tárgyak elhelyezésére alakították ki.

Az Ortlieb táskákat két biztonsági retesszel ellátott horoggal lehet a csomagtartóhoz rögzíteni. Eltávolításukhoz csak meg kell húzni a fogantyúkat - ilyen könnyen fel, illetve le lehet szerelni a táskákat a kerékpárra. A táska szállításához praktikus vállpánt áll rendelkezésre. A táska fekete színű elején és hátulján is egy fényvisszaverő nyolcszöget helyeztek el, így a táska a kerékpár bal és jobb oldalán is használható. Az Ortlieb táskák felbecsülhetetlen segítséget jelentenek minden kerékpáros számára.

Műszaki adatok:

Méretek:
42 × 32 × 23 (17) cm

Tömeg:
1900 g

Űrtartalom:
40 l

Zárórendszer:
Feltekerhető

Rügzítés:
A hátsó csomagtartón

A csomag tartalma:
2 × táska
Rögzítőhorgok
Vállpánt
Nagy méretű fényvisszaverő felület

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ortlieb Back Roller Classic Red kerékpártáska
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Back Roller classic Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ortlieb Back Roller classic Red.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ