Ortlieb Back Roller classic Yellow

Termékkatalógus
Ortlieb Back Roller classic Yellow
Kerékpáros táska - A hátsó csomagtartóra, 2 db-os, vízálló
Kód:  SPTif1162 Termékszám:  4013051037280

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ortlieb Back Roller classic Yellow

A biciklizés igazi szerelmeseinek kínáljuk ezt a dupla táskát a hátsó csomagtartóra, ahol a táska mindkét részét egyensúlyban helyezheted el a kerék két oldalán. Összességében a táska 40 liternyi tárhelyet biztosít, ami nélkül a hosszú kerékpáros utak nem lennének lehetségesek. A táska tökéletesen vízálló, a feltekerős záródása a hajós táskákéhoz hasonlít.

Függetlenül attól, hogy élelmiszer vagy egyéb eszközök tárolásához használod, biztos lehetsz benne, hogy egy fáradtságos út után is minden a helyén lesz, mégpedig szárazon. A táska emellett fényvisszaverő felülettel is rendelkezik, hogy ezzel is növelje a láthatóságodat, és megakadályozza a szerencsétlen baleseteket. A táska szállításához biztosan jól jön majd, hogy egy egyszerű átalakítással válltáskaként is hordhatod. Menj bátran hosszabb utakra, élj át kalandokat, és közben minden fontos eszköz veled lesz, biztonságban.

Legfontosabb jellemzők

  • A táskák tökéletesen vízállóak
  • Nagy fényvisszaverő felülettel rendelkeznek, ami növeli a láthatóságot
  • Rendkívül kényelmes, 40 literes tárhely
  • Belső rendszerező a dolgok megfelelő tárolására
  • A belső szélek műanyag megerősítéssel rendelkeznek
  • Élénk sárga kivitelezés

Extrém körülmények között

A táska felfüggesztése és kihúzása is rendkívül egyszerűen és gyorsan történik, köszönhetően az akasztórendszernek, amivel rögzítheted a hátsó csomagtartóra. A csomagolásban emellett különféle akasztó-átalakítókat is találhatsz, aminek hála a táska mindenféle csomagtartóhoz alkalmazkodik, és szilárdan rögzíthető, elmozdulás nélkül. Emellett hasznos a belső, alsó szélek műanyaggal való megerősítése is, aminek köszönhetően nem kerülhet sor a táska nem kívánt sérülésére. Az egyes alkatrészek 3D technológiával vannak összekapcsolva, így biztosítva a tökéletes vízhatlanságot és tartósságot. 

A táska aktívan gondoskodik a Te biztonságodról is, hiszen erős fényvisszaverő réteggel is rendelkezik. Menet közben, rossz látási körülmények között is sokkal jobban látható leszel, ezáltal csökken a szerencsétlen balesetek valószínűsége.

Minden kéznél, és gyorsan elérhető

Nem szeretsz sokáig kutatni egy átláthatatlan térben? A Back Roller Classic modell belső zsebrendszerrel rendelkezik, amellyel minden fontos apróság könnyedén megtalálja a helyét. Annak ellenére, hogy a táska feltekerős záródása hosszadalmasnak tűnik, ez a valóságban nincs így. A csatok kikapcsolása és néhány gyors mozdulat után máris a táska belsejét látod, és közben nem veszítesz sem időt, sem energiát. A fordított folyamat is rendkívül gyorsan zajlik. A táskákat egyszerűen eltávolíthatod a hátsó csomagtartóról, és a megfelelően elhelyezett fülnek köszönhetően könnyedén áthelyezheted. Emellett válltáska formájában is viheted, ehhez pedig csak elég használnod a szíjat, amely egyébként a táska zárására szolgál.

Csakis rajtad múlik, hogy egy hosszabb kirándulásra viszed magaddal az Amazonas vidékére, vagy csupán egy helyi túrára, hiszen minden esetben nagy segítségedre lesz.

A táska méretei

Magasság: 42 cm
Felső szélesség: 32 cm
Alsó szélesség: 23 cm
Mélység: 17 cm

Tömeg
740 g

Űrtartalom
40 l

 

Paraméterek

Zsák helye
Hátsó tartó Kész!

Zsák helye

Zsák helye
Hátsó tartó Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ortlieb Back Roller classic Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Back Roller classic Yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ortlieb Back Roller classic Yellow.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ