A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black

Termékkatalógus
Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black
Kerékpáros táska - kormányra szerelhető, vízálló
Kód:  SPT773 Termékszám:  4013051031684

Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black

Az Ortlieb Ultimate 6 M Classic egy rendkívül praktikus kormányra szerelhető táska, amely mindennapos városi kerékpározásra lett tervezve, azonban nem csak erre használható. Speciális fóliából készült, amely szinte megsemmisíthetetlen, továbbá neoprénből és szilikonból. A varratok RF 3D hegesztéssel vannak összekötve. Az IP54 által elismert teszten esett át a táska, amely azt tanusítja, hogy az anyagok és a táska felépítése miatt a csomagtér teljesen vízálló. Nagy előnye, hogy a pehelykönnyű táskához kerékpározás közben is hozzá lehet férni. Továbbá mágneses zárjának köszönhetően nagyon egyszerűen kinyitható a táska, amelyben kisebb rekeszek vannak, így sokkal gyorsabban megtalálja majd a szükséges tárgyakat.

Az Ortlieb táska könnyen a kormányra szerelhető egy speciális szorító rendszernek köszönhetően (zár is jár hozzá), így akkor is vízszintesen lehet hordozni, ha tele van pakolva. A  táska fel- és leszerelése sosem volt ennél könnyebb egy kerékpárról. A gyalogosan való hordozásról egy leszerelhető vállpánt gondoskodik. A  fekete színen kívül egy biztonsági fényvisszaverőt is felvittünk a táska elülső részére, hogy biztosan észre vegyék Önt. A táska tökéletesen megfelel térképtartónak, vízálló GPS toknak, vagy bármilyen videó- vagy fotófelszerelés tárolójának. Az Ortlieb táskákban felbecsülhetetlen társra talál minden kerékpáros.


Műszaki adatok:

Méret:
21 × 23,5 × 14 cm

Súly:
650 g

Űrtartalom:
7 l
 

Záró rendszer:
Állítható mágneses zár

Felszerelése:
Kormányrúdra

Alapfelszereltség:
Táska
Vállszíj
Fényvisszaverő felület

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ortlieb Ultimate 6 M Classic Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ