A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Osprey Ultralight M Fényképezőgép táska

Termékkatalógus
Osprey Ultralight M Fényképezőgép táska
Fényképezőgép tok - méretei: 16 x 9 x 6 cm
Kód:  SPT643 Termékszám:  845136007895

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Osprey Ultralight M Fényképezőgép táska Megszűnt

Osprey Ultralight M Fényképezőgép táska

 

Aggódsz, hogy a kirándulások alatt baja eshet a fényképezőgépedenek? Nincs is annál rosszabb érzés, mikor nyaralás után hazamész a szeretteidhez és be kell vallanod, hogy megsérült a fényképezőgéped, ezért nem tudtál képeket készíteni a különleges és izgalmas helyekről, ahol jártál. Ezért az Osprey márka, amelynek sok éves tapasztalata van pehelysúlyú és tartós hátizsákok előállításának terén, megalkotta ezt az ultrakönnyű és strapabíró táskát, amelyben nem csak fényképezőgépedet, de mobiltelefonodat és GPS-edet is tárolhatod. A termék fejlesztése során a rengeteg túrázóval és sportolóval dolgoztak együtt, a lehető legjobb eredmények érdekében.

Tartós anyagok

Az ultrakönnyű fényképezőgép táska strapabíró ripstop nylonból készült. A csomagtérhez kettős cipzáron keresztül lehet hozzáférni. A felhasznált anyagokkal együtt, kiváló minőségű bélelést használtak a tökéletes biztonság elérése érdekében, amelyet nehéz megteremteni a hosszú utak során. A táskát a hátizsákja csomagterén kívül akár a nyakadba, vagy a válladra akasztva is hordhatod.

Legfontosabb jellemzői

  • Integrált heveder biztosítja a kényelmes illeszkedést a nyakon vagy a vállon
  • Párnázott csomagtér polár béléssel
  • Egyaránt alkalmas kompakt, kis telefonok és GPS-ek tárolására is
  • Maximális méretek mm-ben: 160 (hosszúság) x 90 (szélesség) x 60 (mélység)
  • A tömege csak 70 g
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osprey Ultralight Camera Case M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Osprey Ultralight Camera Case M.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ