Akvizice ApF HU Shop roku

Összecsukható szobabicikli (X-bike)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Terhelhetőség
100 kg
110 kg
-
Beállítási lehetőség
Ülés vízszintes helyzete
(3)
Ülés függőleges helyzete
(4)
Ülés dőlése
(1)
Felszerelés
Szállítógörgők
(3)
Kijelző
(2)
Tablet/okostelefon tartó
(2)
Fékrendszer
Mágnesfék
(3)
Mechanikus fék
(2)
Szűrés

Az összecsukható szobabicikli kétségtelen előnye, hogy használaton kívül kisebb helyet foglalnak hagyományos társaikkal szemben. Ezáltal otthoni fitneszedzésekhez optimális választás. Hely szűkében, kisebb lakásban sem kell lemondanod a mindennapos testedzésről. Válassz összecsukható szobakerékpár modelljeink közül lehetőségeidnek és igényeidnek megfelelően. Segítünk eligazodni az x-bike kínálatunkban.

Tovább

Hagyományos vagy összecsukható szobakerékpár?

Általánosságban az összecsukható szobabicikli előnyei és hátrányai a következők:

  • Praktikus összecsukható konstrukció
  • Kisebb helyigény
  • Egyszerűen és gyorsan összeállítható
  • Könnyen mozgatható
  • Tömege kisebb
  • Kevésbé masszív, stabil
  • Teherbírása kisebb

Összecsukható szobakerékpár otthonra, vagy akár az irodába

A kerékpározás jótékony hatásait élvezheted bármilyen időjárási körülmények között otthon vagy akár az irodában is. Kondíciód megőrzésére, javítására, de edzésre is kiváló választás az ún. X-bike típusú összecsukható szobakerékpár. Rehabilitációs célra kitűnően alkalmas az összecsukható háttámlás szobakerékpár. A háttámlás ülések zöme további kényelmi és biztonsági kiegészítővel is rendelkezik, az ülés mindkét oldalán található kapaszkodók formájában.

Összecsukható szobakerékpár
X-bike típusú összecsukható háttámlás szobakerékpár

Bizonyos xbike modellek többféle célra is használhatók. Az összecsukható szobakerékpár vázszerkezete által bezárt szögtől függően az üléspozíció is megválasztható, így a modell használható fitnesz célra x-bike-ként vagy akár rehabilitációs célra relaxbike-ként.

Egy kis testmozgással megtörheted a munka egyhangúságát és növelheted annak hatékonyságát. Ezért irodába is kitűnő választás a szobabicikli összecsukható kivitelben. Ehhez letisztult formával rendelkező összecsukható szobakerékpár is található kínálatunkban, amin akár az értekezletet is meghallgathatod, hiszen bizonyos modellek még asztallappal is fel vannak szerelve.

Összecsukható szobabicikli
Összecsukható szobakerékpár és íróasztal egyedi kombinációja

Összecsukható szobakerékpár pofonegyszerű kezelhetőséggel

Minden összecsukható kerékpár modellre igaz az egyszerű kezelhetőség. Pillanatok alatt összeállítható, és ugyan olyan gyorsasággal csukható össze. Egyes modellek kerekeken gurulnak a könnyebb mozgathatóság érdekében. Más darabok támasztó lábait csúszásgátló gumírozással látták el a stabilitás végett. Összecsukott állapotban azonban általában azokon is megtalálni a mozgatást elősegítő kis görgőket.

Létezik összecsukható szobabicikli 150 kg teherbírással?

Az összecsukható szobabicikli teherbírása valamivel szerényebb hagyományos társaihoz képest. Ennek oka az összecsukható, hagyományos szobabiciklihez képest kevésbé masszív konstrukcióban keresendő. Összecsukható szobakerékpár kínálatunkban megtalálod az átlagos, 100 kg teherbírású termékeket, ugyanakkor masszívabb, 120-136 kg-os teherbírású darabokat is találhatsz. Egy összecsukható szobabicikli 150 kg terhelést már nem képes biztonsággal kezelni, ezért ha ilyen igényeid vannak, válassz hagyományos szobabiciklit.

Célszerű nem a maximális terhelhetőség határán használni az xbike szobakerékpárt a hosszútávú, problémamentes használat érdekében. Lehetőség szerint olyan modellt válassz, amely terhelhetősége 20%-kal több, mint a súlyod.

Összecsukható szobabicikli ár

Kínálatunkban összecsukható szobabicikli ár 50 ezer forint alatt kezdődik. A legolcsóbb x-bike darabok általában mechanikus fékkel vannak felszerelve és terhelhetőségük alacsonyabb mértékű. Az összecsukható szobakerékpár ára átlagban 70-80 ezer forint körül mozog, amiért már csendesebb működésű, mágnesfékes összecsukható szobabicikli modellt kaphatsz. A legdrágább, saját márkás termékünk 150 ezer forint körül kapható, ami a legmagasabb színvonalat képviseli a legnagyobb teherbírással.

i

Kedvezményes kínálatunkban olcsóbb, felbontott, újszerű és használt összecsukható szobabicikli is található, amelyek teljes körű garanciát élveznek ugyan úgy, mint az új darabok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ZIPRO Future X Folding Magnetic Exercise Bike Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - mágnesfékes, 4,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 15,6 kg tömeg, 110 kg teherbírás
82 890 Ft

5 termék
4,7
ZIPRO Future X Folding Magnetic Exercise Bike
Szobabicikli - mágnesfékes, 4,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 15,6 kg tömeg, 110 kg teherbírás
82 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT16127
4,8
Tunturi Cardio Fit B25 X-Bike BR-rel
Szobabicikli - mágnesfékes, 1,3 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 22 kg tömeg, 110 kg teherbírás
109 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTtun0042
Spokey VX-FIT
Szobabicikli - szalagfékes, 100 kg teherbírás
76 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTspo472
5,0
Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike
Szobabicikli - mágnesfékes, 1,3 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 16 kg tömeg, 110 kg teherbírás
134 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTtun0041
4,0
TUNTURI Easy Összecsukható szobabicikli számítógéppel
Szobabicikli - szalagfékes, 3 kg tömeg, 100 kg teherbírás
21 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTfss067

Összecsukható szobabicikli (X-bike)

A Összecsukható szobabicikli (X-bike) kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó összecsukható szobabicikli (X-bike) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább összecsukható szobabicikli (X-bike) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb összecsukható szobabicikli (X-bike) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: összecsukható szobabicikli (X-bike) vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ