30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Overade fekete SM

Termékkatalógus
Overade fekete SM
Kerékpáros sisak gördeszka stb ABS anyag, 14 szellőzőnyílás, SM méret (54-58cm)
Kód:  SPT22297 Termékszám:  3760230430004

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Overade fekete SM

Szereted a kerékpározást, a korcsolyázást vagy a gördeszkázást, és folyamatosan megoldja a sisak vezetését a vezetés után, nem túl sok helyet foglal el? Tehát ez a praktikus Overad hajtogató sisak, a probléma megoldódik. Összecsukott állapotban kényelmesen illeszkedik a női táskába . A sisak kényelmesen behajtható elforgatással és rugalmas kötésekkel, amelyeket egy kiváló minőségű zárrendszer biztosít a nem kívánt összetétel megakadályozására.

Fő előnyei

  • könnyű összetétel
  • nagy ellenállás
  • Szellőzőnyílások
  • állítható hosszúságú hevederek
  • méret: S - M (54 - 58 cm)

A 14 sisaknak vannak szellőzőnyílásai, a heveder rögzítő eszközei, amelyek állítható hosszúsággal vannak ellátva a fejrészen a sisak viselésére, valamint az EPS-panelek az ütéselnyelés és az ABS konstrukció számára a sisak nagy szilárdsága és tartóssága miatt ősszel. Ön is értékelni fogja a mellékelt betéteket, amelyek alkalmazkodnak a különböző fejméretekhez. A szállítási és tárolási védőburkolatot is tartalmazzák.A sisak megfelel a CEEN1078 biztonsági szabványnak. Gondolj a biztonságodra ezzel a sisakkal a sportban, vagy például amikor kerékpározhatsz dolgozni.

Paraméterek

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!
Szín
Fekete Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Overade fekete SM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Overade Black S-M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Over Over Black SM.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ