A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Panlux CH-1L HORN 1LED fényszóró

Termékkatalógus
Panlux CH-1L HORN 1LED fényszóró
5 1 értékelés
gereblye, 3x AAA elem (nem tartozék)
Kód:  PNX313b Termékszám:  CH-1L

Panlux CH-1L HORN 1LED fényszóró

Sportolás közben, játék sötét környezetben vagy éjszaka, például csak igénybe a LED lámpák az Panlux. A készülék nagyon jól viselt a fején három szép és rugalmas pántokkal. Könnyedén módosíthatja a méret a fejét. A hátoldalon a termék olyan akkumulátort tartalmaz, hajtja a három AAA elem (nem tartozék). 

A lámpa önmagában energiatakarékos. Ez könnyű beállítani a szög a megvilágítás ragasztószalaggal. Ha szükséges, akkor választhat három fényintenzitásokat: 50 százalék, 100 százalék, és belső világítás. Akkumulátor tud biztosítani akár összesen 15 órányi világítás színkoordináta- 6400 ka fényáram 90 lumen. Az akkumulátor élettartama az izzó hihetetlen 50.000 óra. 

legfontosabb jellemzői

  • Az ideális lámpa természet
  • Kényelmes illeszkedést a fejen
  • Teljesen állítható pántokkal
  • Egyszerű az irányt, és ereje fény

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panlux CH-1L HORN 1LED fényszóró
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panlux CH-1L HORN čelovka 1LED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panlux CH-1L HORN čelovka 1LED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panlux CH-1L HORN 1LED Scheinwerfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panlux CH-1L HORN 1LED Scheinwerfer.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ