Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Petzl REACTIK Fekete

Termékkatalógus
Petzl REACTIK Fekete
5 1 értékelés
Fejlámpa - 220 lumenes fényerősség, 60 m-es világítótávolság, 3 LED dióda, IP védettség: IPx4, tápellátás: akkumulátor, tömege: 115 g
Kód:  SPT18335 Termékszám:  3342540104068

Petzl REACTIK Fekete

Az intelligens, kompakt és újratölthető Petzl Reactik fejlámpa tökéletesen passzol mindenkinek, aki rajong a szabadtéri tevékenységekért. A Reactive Lightning technológiának köszönhetően optimalizálja az üzemidőt és csökkenti az emberi beavatkozás szükségességét, mivel az érzékelő automatikusan a környezethez állítja a fényerőt. De természetesen ezt a funkciót ki lehet kapcsolni, és aztán folyamatosan fog világítani (Constant Lightning). Csak a Te döntéseden múlik.

Főbb jellemzők

  • Intelligens fejlámpa terepen végzett dinamikus mozgású tevékenységekhez

  • A teljesítmény automatikus optimalizálása

  • Többféle fénycsóva a közeli és távoli tárgyak megvilágítására

  • Minőségi rugalmas pánt a maximális kényelemért

  • Az időjárással szemben ellenálló (IP X4)

  • Töltés akkumulátor segítségével

A Petzl Reactikot bárhová elviheted

Ha terepen közeli dolgokat vagy távolabbi tárgyakat kell megvilágítani, akkor azt a különbözőképpen fókuszálható fénycsóvának köszönhetően megbízhatóan megteheted. Ezenkívül éjjeli láthatóságot biztosító vörös fényű üzemmódot is használhatsz. A kiváló minőségű, rugalmas pánt maximális kényelmet biztosít, és a fejlámpát a helyén tartja mozgás közben is. A fejlámpa időjárásálló, könnyű és könnyedén feltölthető az akkumulátorral, így szinte bárhová magaddal viheted.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Petzl REACTIK Fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petzl REACTIK Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Petzl REACTIK Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ