Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Pieps Set Race

Termékkatalógus
Pieps Set Race
Szett - hegyi szolgálathoz, hegyimentők és a freeride síelés rajongói számára, tartalma: lavina keresőmotor Micro BT RACE, Probe Alu Sport és T640 teleszkópos lapát, keresési tartomány akár 50 m, 3 antenna, csatlakoztathatóság a PIEPS APP mobilalkalmazáshoz, a szonda hossza 260 cm, a lapát élezett élekkel és 72 cm hosszúságú teleszkópos nyéllel rendelkezik, Quick-Lock rendszer a markolat és a penge összekapcsolásához
Kód:  SPTpie019 Termékszám:  9120029065888

Pieps Set Race

A Pieps Race szett megfelelő eszköz hegyi szolgálat, hegyimentők és a freeride síelés rajongói számára. A készlet tartalmazza a Micro BT RACE lavinakereső készüléket, a Probe Alu Sport szondát és a T640 teleszkópos lapátot. A Micro BT RACE lavinakereső készüléket úgy tervezték, hogy megtalálja a lavinában eltemetett személyt, és kiemelkedik nagy, 50 m-es digitális hatótávolságával. Három beépített antenna lehetővé teszi az eltemetett személy nagyon pontos követését. A jel észlelése után a szonda azonnal elkezdi mutatni a lavina által eltemetett személy irányát és távolságát. Kiváló minőségű kijelzővel rendelkezik, amely még rossz körülmények között is könnyen leolvasható. 

A Pieps Race szett fő jellemzői

  • Hegyi szolgálat, hegyimentők és freeride síelők számára alkalmas szett
  • Tartalmazza a Micro BT RACE lavinakereső készüléket, a Probe Alu Sport szondát és a T640 teleszkópos lapátot
  • A lavinakereső készüléket arra tervezték, hogy megtalálja a lavina által eltemetett személyt
  • Kifejezetten versenysíeléshez tervezve
  • Hatalmas, 50 m-es digitális hatótávolsággal
  • Az eltemetett személy nagyon pontos követése 3 antennával lehetséges
  • MARK funkció több eltemetett személy keresésének megkönnyítésére
  • Csatlakozás a PIEPS APP mobilalkalmazáshoz, amely iOS és Android rendszereken érhető el
  • A Probe Alu Sport lavinakeresésre készült
  • Könnyen láthatóvá teszi, hogy milyen mélyen van az eltemetett személy
  • A széles huroknak és az elülső éleknek köszönhetően nagyon gyors összeszerelést biztosít
  • Csúszásmentes pánttal, amely kényelmes használatot tesz lehetővé még kesztyűben is
  • A Pieps Race készlet T640 teleszkópos lapátot tartalmaz
  • A fogantyú és a penge egyszerű csatlakoztatása a Quick-Lock rendszerrel
  • Teleszkópos fogantyú hossza 72 cm-ig állítható
  • Élezett élekkel ellátott penge a könnyű hó áttöréséhez

Pieps lavina lokátor integrált Bluetooth kapcsolattal

A Pieps Micro BT RACE Finder a Bluetooth funkcióval rendelkező keresők generációjához tartozik. Ezen keresztül a szonda összekapcsolható a mobilalkalmazással és a PIEPS APP-al,  amelyben letöltheted az aktuális firmware-t vagy elvégezheted a készülék önellenőrzését. Az alkalmazás lehetővé teszi továbbá az automatikus visszafordítási idő beállítását, a rezgés be- vagy kikapcsolását, valamint az úgynevezett "be" vagy "ki" funkció elindítását a szondában és az úgynevezett edzésmód elindítását is. Ez lehetővé teszi több keresőmotor csatlakoztatását és vezérlését, valamint egy képzési lavina szimulálását. 

A Pieps Micro BT RACE kifejezetten a síhegymászó versenyekhez készült

A Pieps lavinakereső készüléket kifejezetten a versenyszerű síeléshez tervezték. Beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, amely 30 másodpercnyi inaktivitás után automatikusan átkapcsolja a szondát sugárzási üzemmódba, amit egy erős hangjelzés kísér. Támogatja a vezeték nélküli kommunikációt a Pieps iProbe BT elektronikus szondával. Amint bekapcsolod az eszközt, azonnal ellenőrzi annak működőképességét és az összes fontos elem beállításait, mint például a sugárzási frekvencia, antennák, erősítők, processzorok és akkumulátorok. A kereső MARK funkcióval is rendelkezik, amely megkönnyíti több eltemetett személy megtalálását. Működését egy AAA elem teszi lehetővé. 

A Pieps PROBE Alu Sport szonda képes felismerni, hogy milyen mélyen van egy eltemetett személy

A Pieps PROBE Alu Sport nélkülözhetetlen felszerelés lavinás terepen történő kereséskor. Segítségével könnyen kiderítheted, milyen mélyen van az eltemetett személy. Hossza 260 cm, és a széles huroknak és az elülső éleknek köszönhetően nagyon gyorsan felállítható. A szonda nagyobb átmérőjű csővel van ellátva, hogy egyszerre biztosítsa a szilárdságot és a merevséget. Csúszásgátló szalagokkal van felszerelve,amelyek lehetővé teszik a kényelmes használatot kesztyűben is. Az állomások 1 cm-es lépésekben vannak jelölve, és az egyes részek is különböző színekkel vannak jelölve. Ezután egy praktikus szilikonpántot használnak a szonda kihúzásához. 

A Pieps T640 teleszkópos lapát élezett éleket kínál

A Pieps T640 teleszkópos lapátot különösen nagyra értékeli minden síhegymászó, és bivakoláshoz is használható. Egy nyélből és egy pengéből áll, amelyek a Quick-Lock rendszer segítségével könnyen, a kesztyű levétele nélkül összeilleszthetők. A teleszkópos fogantyú hossza 72 cm-ig állítható. A nyél ovális profilú, hogy megakadályozza a csúszást, míg a penge élezett élekkel rendelkezik, hogy könnyen áthatoljon a havon. A kényelmes használatot a fogantyú csúszásmentes markolata teszi lehetővé. A Pieps Race szett így nélkülözhetetlen eszköz a lavina által eltemetett személyek felkutatásához. 

A szonda mérete: 
10,6 × 7,4 × 2 cm

A szonda tömege:  
150 g

A szonda hossza:  
260 cm

A szonda tömege:  
295 g

A lapát nyél hossza:  
72 cm

A lapát tömege:  
640 g

Paraméterek

Hossz
20 cm Kész!
Tömeg
1,43 kg Kész!

Méret & súly

Hossz
20 cm Kész!
Tömeg
1,43 kg Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pieps Set Race. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pieps Set Race.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ