A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Pixel 12 rózsaszín hátizsák

Termékkatalógus
Pixel 12 rózsaszín hátizsák
4,0 1 értékelés
baba rózsaszín, 160 pixel ingyen
Kód:  SPT1004 Termékszám:  6955185802175

Pixel 12 rózsaszín hátizsák

Kreatív gyerek hátizsák, hogy nem csak jól néz ki, de hála a szilikon lemez és pozícionálható "képpont" azt is, hogy fejezze be a gyerekek a saját képet. Ideális kis bőröndöt lány vagy fiú is használható, mint egy iskola táska, hátizsák egy utazás, vagy sportesemények. Abban az esetben, rossz idő vagy attól tartanak, hogy a tartalma megsérülhet. A hátizsák készült vízálló nylon anyagból.

A fő zseb kényelmesen elfér egy snack doboz, pitíčko vagy meleg ruhát. Füzetek, írószereket és színek a művészeti oktatás a zsákban lehet hajtani persze. A kis belső zseb tökéletes tárolására lakáskulcsokat vagy pénztárca. Tépőzár, amely biztosítja, hogy biztosítsa, hogy a tartalmat nem nerozkutálel ahol nem.

legfontosabb jellemzői

  • Stílusos gyermek hátizsák
  • A kötet a 7 liter hátizsák
  • Minőségi háttámla
  • vízálló anyag
  • Szilikon Front - egy hely a kreativitás
  • Pixel tartalmaz a csomag (160 db)
  • A méretei a zsák 23 x 30 x 9,5 cm
  • Tömeg 238 g

Egészségügyi első

A hátoldalon található egy minőségi termék háttámla a hab, amely biztosítja a megfelelő testtartás a gerinc. Most a jobb hátsó támogatást kell kiválasztásában hátizsák a gyerekeknek adott egy nagyon magas prioritást, az egészségügyi legfiatalabb lenne számunkra az első helyen. Könnyű is helymeghatározás pánt által csatok lehet állítani a hosszát az Ön és a baba.

Az eredeti mindig és mindenhol

Ez a hátizsák egyedülálló abban, hogy az elülső oldalán egy lemez több mint 1000 nyílások lehetőséget meg észrevételeit. Ezek a szilikon "pontok" kínál széles játékteret kifejezésére a kreativitás legkisebb. Mellékelt 160 pixel, ami kapsz ingyen - modulok használata lehet díszíteni az első az eredeti, mint az osztálytársai az iskolában. Felbontás természetesen szintén megvásárolható 24 különböző színben, ne aggódj, hogy akkor gyakran elvesztik helyüket tartásban, mint szegezni.  

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pixel 12 rózsaszín hátizsák
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pixelový batoh 12 růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pixelový batoh 12 ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pixel Rucksack 12 rosafarbenen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pixel Rucksack 12 rosafarbenen.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ