30 dnů na vrácení Shop roku

Pixel narancs ceruzatartó

Termékkatalógus
Pixel narancs ceruzatartó
narancs
Kód:  SPT1044 Termékszám:  6955185802120
Pixel narancs ceruzatartó Megszűnt

Pixel narancs ceruzatartó

Ha keres egy új ceruzatartó és szeretne valami igazán eredeti, és van egy abszolút újdonság a piacon. Ő hívott. pixel büntetést. PixelBags cég, híres termelő pixel hátizsákok és pénztárcák most jön a piacra az új pixel szekrények.

Egyedi ceruzatartó rendelkezik szabadalmaztatott panel mérete 33 x 10 pixel pontok, amelyeket szilikonból készült. To znamená, že máte k dispozici až 312 možností, jak můžete vyjádřit své myšlenky. Ceruzával készült gyapjú éreztem. Együtt az egyedülálló kapcsolatot a büntetés kb. 80 ingyenes színes pixel, mely szabadon elosztva a pixel oldalon. Létrehozza a megjelenését fogása a szemed, és hogy senki a területen. A jobb megjelenés részletesebben, akkor vásárolhat további készlet kis pixel 24 különböző színű és ezzel rengeteg különböző lehetőségeket. 

Tömörítése kiváló minőségű cipzárral és belül van elég hely a kis dolgokat, hogy meg kell, hogy mindig legyen kéznél. 

Műszaki adatok:

Színes változata:
narancs

Tömeg (g):
91

anyaga:
Gyapjú filc és szilikon

Méretek (szélesség x magasság x cm):
10,5 x 21,5 x 4,8

Száma fülhallgatók (Sz × M)
33 x 10

A képpontok számának a táblára:
312

Pixelméret:
Kis (M)

Pixel csomag (Starter Pack)
75-80 db

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pixelový penál oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pixelový peračník oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pixel-Federmäppchen orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pixel-Federmäppchen orange.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ