Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black XL

Termékkatalógus
POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black XL
Védőfelszerelés - könyökre, EPS maggal, erőteljes szellőző rendszer, unibody kialakítás, húzópántokkal, fényvisszaverő elemek és színek a jobb láthatóság érdekében
Kód:  SPTms2121
POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black XL Megszűnt

POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black XL

Nagyon könnyű könyökvédő azok számára, akik előnyben részesítik a mozgásszabadságot, a kis súlyt, a maximális szellőzést és a minimális térfogatot. Ezeket az új védőfelszereléseket pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik. Azonban a VPD 2.0 Knee változathoz képest ez sokkal vékonyabb, ami bizonyos mértékben a maximális energiaelnyelés rovására megy. Tartós anyagból készült és két pántot kínál a rögzítésre. A megerősített kötött szövet segít a kopás megakadályozásában, míg az elasztikus pántok megfelelő illeszkedést és kényelmet biztosítanak. A belső részen található PU anyag megelőzi a csúszkálást. A könyökvédő alacsony profillal büszkélkedhet. Továbbá értékelni fogod a fényvisszaverő elemeket és színeket a jobb láthatóságért, amely gondoskodik a biztonságodról még a sötétben való közlekedéskor is.

Főbb jellemzők

  • Könnyű védőfelszerelés a szabad mozgáshoz
  • Maximális szellőzés
  • Két állítható pánttal
  • EPS maggal
  • Unibody dizájnnal
  • Fényvisszaverő elemekkel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Joint VPD Air Elbow Uranium Black XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si POC Joint VPD Air Elbow Uranium Black XL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ