A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

POC közös VPD légi kneáris urán fekete M

Termékkatalógus
POC közös VPD légi kneáris urán fekete M
Védőfelszerelés térd, EPS mag, erős szellőztető rendszer, unibody kialakítás, húzópántok, fényvisszaverő elemek és színek a jobb láthatóság érdekében
Kód:  SPTms2123
POC közös VPD légi kneáris urán fekete M Megszűnt

POC közös VPD légi kneáris urán fekete M

Nagyon könnyű térdvédő azok számára, akik mozgásszabadságot, kis súlyt, maximális szellőzést és minimális térfogatot keresnek. Mindezek az új védőeszközök vannak. Azonban a réteg vékonyabb, mint a VPD 2.0 térd, így bizonyos mértékig a maximális energiaelnyelés rovására. Tartós anyagból készültek és két szalagot kínálnak letöltésre. A megerősített kötött textíliák segítenek megakadályozni, hogy a dudorok és az elasztikus pántok megfelelő helyet és kényelmet biztosítsanak. A PU belsejében megakadályozza a csúszást. A védők alacsony profilúak. Ön is értékelni fogja a fényvisszaverő elemeket és színeket a jobb láthatóság érdekében, hogy biztosítsa a biztonságot sötétben való vezetés közben is.

Főbb jellemzők

  • Könnyű védő a szabad mozgáshoz
  • Maximális szellőzés
  • Két letölthető szalag
  • EPS mag
  • Unibody design
  • Fényvisszaverő elemek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POC közös VPD légi kneáris urán fekete M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Joint VPD Air Knee Uranium Black M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si POC Joint VPD Air Knee Uranium Black M.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ