30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

POC Octal Navy fekete

Termékkatalógus
POC Octal Navy fekete
Kerékpáros sisak EPS mag, egy erőteljes szellőzőrendszer, kompakt felépítés, összehúzó pántok, fényvisszaverő elemek és színek a jobb láthatóság
Kód:  NADspt136k

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

POC Octal Navy fekete

Javában zajlik a bicikliszezon és fejének védelme még mindig nem elég biztonságos? Ezesetben engedje meg, hogy a POC Octal Navy sisak teljes fedettséget és magasabb fokú védelmet biztosítson tarkójának. A magasabb biztonság érdekében a legvédettebb területek stratégiailag erősebb védelmet élveznek. A POC Octal Navy biciklis sisak új optimalizált szellőzést is nyújt. A nagy méretű lyukaknak köszönhetően érhető el a tökéletes légáteresztés, a kényelem és a könnyed 200 grammos súly. A kényelmes méretező-rendszer biztosítja a kellemes és biztonságos viseletet és a belső Coolbest bélés segít csökkenteni a hőmérsékeletet.

A POC Octal Navy legfontosabb jellemzői

EPS  belső optimalizált sűrűséggelBiztonságos tárolás a szemüvegnek mikor nincs használatbanHőmérséklet szabályozás a Coolbest bélésnek köszönhetőenLeszorító övek beépítve a sisak belsejébeVisszatükröző elemek a látás növelésének érdekébenKiegészítő információk a  POC Octal Navy biciklissisakrólSzín:KékHasználat:TerepbiciklizésSúly:190-205 gramm
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POC Octal Navy fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Octal Navy Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si POC Octal Navy Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ