Shop roku Shop roku

POC Octal Zink Orange

Termékkatalógus
POC Octal Zink Orange
Kerékpáros sisak - országúti, férfi, női, forgó tárcsával, MIPS, In-mould Polycarbonate Shell, belső bélés, antibakteriális védelem, eye garage, tömege: 195 g
Kód:  SPTpoc0298nad Termékszám:  SPTpoc0298nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

POC Octal Zink Orange

A minőségi sisak a biztonságos biciklizés lényeges része, hiszen a legkritikusabb balesetek a fejsérülések miatt keletkeznek. A POC Octal Zink Orange sisak kimondottan MTB típusú kerékpárokhoz ajánlott. Ezt a tömör konstrukció, a jelentősebb tarkórész és néha a napellenző alapján lehet észrevenni. aszfaltra ajánlott. Ezt az alacsony légellenálású kivitel és a sild hiánya alapján tudod beazonosítani, hiszen előredőlt testhelyzetben a napellenző blokkolná a kilátást. Az csak természetes, hogy ezt a sisakot bármilyen típusú biciklin, vagy gördeszkán viselheted, hiszen a típusa csupán a dizájnját befolyásolja, a megbízhatóságát nem.

Kulcsfontosságú, hogy a sisak mérete és kialakítása jól illeszkedjen a fejhez. A maximális komfort érdekében mérete a nyakszirti részen elhelyezett szabályzókerékkel állítható.

A POC Octal Zink Orange kerékpáros sisak főbb paraméterei

  • Össztömege: 195 g
  • MTB és Országúti kerékpárhoz ajánlott
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POC Octal Zink Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Octal Zink Orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si POC Octal Zink Orange.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ