A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Polar A300 HR Rózsaszín

Termékkatalógus
Polar A300 HR Rózsaszín
Sportóra - Mellkas pánttal. Akár 4 hetes akkumulátor kapacitás. Bluetooth. Vízálló. Tömege: 48 g
Kód:  KHO6798 Termékszám:  725882020891 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polar A300 HR Rózsaszín

Ha nem sikerül a szokásos sportteljesítményt nyújtanod, akkor jó helyen vagy. A Polar A300 pulzusmérő óra sportolók számára lett kifejlesztve, de még a nagyobb igényekkel rendelkezőknek is kiváló eszköz lehet. Ez az elegáns, robusztus és sokfunkciós darab kiválóan alkalmas aktivitásod mérésére és tested monitorozására, nem beszélve arról, hogy a mobilos alkalmazásokkal és a weboldalakkal való páratlan együttműködésnek köszönhetően még a legátlagosabb napi tevékenységeidet is a következő szintre emelheted.

Technológiai ragadozó

A készülék a legújabb számítástechnikai trendeknek megfelelően lett kialakítva. A kisméretű készülékben két, egymástól független termék egyesül: a pulzusmérő és napi aktivitásmérő. Ennek eredményeképp nagy mennyiségű adat áll rendelkezésedre, amelyen keresztül a legapróbb részletekig felügyelheted tested működését.

A Felhővel és a Polar Flow applikációkkal való együttműködés még tovább növeli a termék értékét, így ugyanis mindig kéznél van az összes információ, amire csak szükséged lehet. Továbbá lehetőség van az egyes sportágakhoz vagy edzési célokhoz tartozó profilok létrehozására, amelyet az órádra is rátölthetsz. A Bluetooth kapcsolatnak hála pedig az edzés ideje alatt is egyszerűen felügyelheted eszközöd működését.

Többféle edzési funkció

  • Pulzusmérés és pulzustaromány meghatározása - Polar H7 pulzusmérővel együtt használva minden egyes szívverésedet méri, és megmutatja, hogy inkább zsírégető vagy az állóképességet fejlesztő tartományban vagy-e. Az alapértelmezett pulzustartományok a maximum pulzusszámon alapulnak. A felső tartomány elérésekor az óra jelezni fog. Az edzés típusának kiválasztásakor annak erősségét is beállíthatod.

  • Fitnesz teszt - Pontos információt ad az edzettségi szint fejlődéséről a nyugalmi állapotban mért aerob edzettség és a maximális oxigénfelvétel kiértékelésével. Megmutatja,milyen aerob edzettségi szinten vagy a veled azonos korú és nemű emberekhez képest.

  • Sportprofil-beállítások Lehetővé teszi az edzésednek megfelelő sport kiválasztását több mint száz sport közül, sportspecifikus értékelésekkel. A sport kiválasztásával juthatsz a legrészletesebb információkhoz az edzésedről. Minden sportprofil konkrét számítási módszereken alapul, a leggyakoribb sportok esetében pedig a Polar egyedi szorzói korrigálják a kalóriamennyiség és az edzési terhelés kiszámított értékeit.A Polar Flow webszolgáltatásban kiválaszthatod és módosíthatod is kedvenc sportjaidat, és konkrét beállításokat adhatsz meg hozzájuk.

  • Energy Pointer - egyszerű módon tájékoztat arról, hogy az edzésed elsősorban zsírégető vagy állóképesség fejlesztő hatású-e. Az EnergyPointer vizuális formában jelzi a fordulópontot a két különböző hatás között.

Éjjel-nappali aktivitáskövetés

Az A300 öt különböző intenzitási szinten követi a napi aktivitásod, éjjel-nappal, a hét minden napján, így átfogó képet ad minden tevékenységedről. Nyilvántartja az aktívan töltött időt, a napi elégetett kalóriamennyiséget, a megtett lépéseket, a távolságot és az alvással töltött időt. Egyúttal emlékeztet arra, hogy kelj fel, és ne ülj túl sokat egy helyben – még azokon a napokon sem, amikor egyébként elég napi aktivitást végzel. Továbbá a pulzusmérő automatikusan követi az alvásod időtartamát, és a Polar Flow alkalmazásban és webszolgáltatásban megjeleníti, hogy mennyire volt pihentető az alvás. Az alvási mintákat elemezve megfigyelheted, hogy a mindennapi élet mely változásai hatnak rád, és megtalálhatod a megfelelő egyensúlyt a pihenés, napi aktivitás és az edzés között.

Sokszínű design

A pulzusmérő megjelenése már első látásra is lenyűgöző, az ultrakönnyű és ultravékony kialakításnak köszönhetően pedig szinte észrevétlenül hordhatod magaddal. Az A300-at szilikonpánt veszi körül, amelyet mindig az épp aktuális öltözékednek, hangulatodnak megfelelően variálhatsz. A rendszert újratölthető akkumulátor hajtja, amely akár 1 hónapig is bírja egyetlen töltéssel. A memória 60 napig rögzíti és tárolja adataidat (napi aktivitáskövetéssel és napi 1 óra edzéssel).

További információk

  • Kijelző felbontása: 128 x 128 pixel
  • Szövegmegjelenítés 15 különböző nyelven
  • Frissíthető szoftver
  • A pulzusmérő öv felcsatolásával a mérés automatikusan elindul (külön gomb használata nem szükséges)

Mobil alkalmazások való kompatibilitás:

Apple - iPad (3. és 4. generációs), iPad mini, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod touch (5. generáció), iPhone 6, iPhone 6 Plus

Android - 4.3 vagy annál frissebb verzió szükséges
HTC - One, One M8, One Max, One,Mini 2, One Mini
LG - G Flex, G3, Nexus 4, Nexus 5
Motorola - Moto G, Moto X
Samsung - Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5 S5 Mini, Galaxy Note II, Galaxy Note III
Sony - Xperia Z1, Xperia Z1 kompakt, Xperia Z2
Huawei Ascend P7

A csomag tartalma:
Polar A300 (óra és szíj)
Polar H7 mellkasi öv
USB kábel töltéshez és PC csatlakozáshoz
Kézikönyv

Paraméterek

Tömeg
48 g Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
15 óra (0,63 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
48 g Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
15 óra (0,63 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A300 HR Pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar A300 HR Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar A300 HR Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A300 HR Pink.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ