Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Polar A360 Black - S

Termékkatalógus
Polar A360 Black - S
4,3 3 értékelés
Okoskarkötő - csuklópánttal, mérete S (13-17 cm)
Kód:  KHO8030 Termékszám:  725882028149 Gyártó honlapja:

Polar A360 Black - S

Fókuszban a sportolók

A Polar A360 a Polar cég első csuklópántos pulzusmérője. Egy berendezéssel teszi lehetővé a fizikai tevékenység és az edzés folyamatának figyelését a hét minden napján, napi 24 órán át. Természetesen rezgéssel jelez minden alkalommal, amikor információt kap a bejövő hívásokról, üzenetekről, naptári riasztásokról és a szociális hálózatok értesítéseiről, de emellett gyengéden figyelmeztet akkor is, ha már régóta nem mozgott eleget. Színes érintőképernyővel van felszerelve, az akkumulátor üzemideje két hét, és cserélhető szilikon pánt kapható hozzá különböző színekben és méretben.


Egyszerűen pontos

Szívritmusmérő manapság már sokkal egyszerűbb, mint valaha. Csak húzza meg a pántot és kapcsolja be az edzés funkciót és induljon el. Azonnal és könnyedén tudja követni a pulzusszámot - akár fut, akár edzés folytat az edzőteremben, vagy éppen kerékpárral igyekszik a munkahelyére.

A tökéletes edzőtárs

Polar A360 megbízhatóan és biztonságosan elvezeti Önt és meg is tartja a megfelelő szívritmus zónában, hogy elérje célját. Kövesse az edzést részletesen közvetlenül a csuklóját.


Minden, amire a tevékenység 24/7 ellenőrzésére szüksége lehet

A Polar A360 sport karóra figyeli az ön mindennapi tevékenységét, az edzéseket, lépéseit, az elégetett kalóriákat, még az álmait is. Az Útmutató a tevékenységekhez funkció biztosítja a motivációt a napi célok eléréséhez.

Kezdje minden nap frissen

Nézzen meg mindent, amit meg kell tudnia a napi tevékenységéről. Mindegy, hogy az éppen az alvás minősége, a megtett lépések száma, a távolság, az elégetett kalóriák, vagy bármely más tevékenység. Meg tudja nézni a napi célt, és gyakorlati tanácsokat kap, ha annak eléréséhez segítségre van szüksége. A Polar A360 rezgéssel jelzi, ha hosszú ideig tartó inaktivitást érzékel. A napi tevékenységgel kapcsolatos minden részletet  és annak hatásait az egészségre megtalálhatja a Polar Flow applikációban.


Maradjon kapcsolatban a Polar Smart értesítésekkel

Ne hagyja ki. A Polar A360 sport karóra rezgő figyelmeztetést küld a bejövő hívásokról, az üzenetek érkezésekor, a szociális média a frissítéseikor és a naptári emlékeztetőknél.

 

Garantált eredmények

A Polar A360 egy fitnesz monitor, ami többre is képes. A Polar Smart Coaching funkció kiértékelheti a fizikális állapot napi javulását, megtervezheti az egyéni edzéseket, hogy a megfelelő intenzitással és végezhesse őket azonnali visszajelzéssel. Polar A360 célja a maximális élvezet és a motiváció.


Ne hagyja ki

A Polar A360-nal eldöntheti, hogy szeretné-e, hogy folyamatosan csatlakozva van-e, és kapja a figyelmeztetéseket közvetlenül a csuklójára, vagy nem. A tréning módban választhat, hogy válaszol-e az értesítésekre, vagy sem. A többi figyelmeztetést beleértve az üzeneteket, a naptári eseményeket és tevékenységeket, vagy a szociális média értesítéseit is meg lehet nézni a jobb csuklóján.

Műszaki csoda elegáns külsőben

A Polar A360 egy olyan sport karóra, ami elegáns, minimalista dizájnú, és ami kombinálja a divatot a funkcionalitással. Minden információ megtekinthető a színes érintőképernyőn. Választhat a számos színváltozatban elérhető kényelmes és kellemes tapintású biztonsági csattal ellátott szilikon szíj közül. Három méretben kapható.

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Szenzorok és hardver
Iránytű Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés Kész!
Smart funkciók
Naptár Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Szenzorok és hardver
Iránytű Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés Kész!
Smart funkciók
Naptár Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar A360 Black - S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A360 Black - S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar A360 Black - S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar A360 Black - S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A360 Black - S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ