Shop roku MPLA321484

Polar A360 Blue - M

Termékkatalógus
Polar A360 Blue - M
Okoskarkötő - karkötő, M-es méret (15,5-20 cm)
Kód:  KHO8257 Termékszám:  725882028361 Gyártó honlapja:

Polar A360 Blue - M

Fókuszban a sportolók

A Polar A360 a cég első olyan terméke, amely egyszerre szolgál csuklóra rögzített pulzusmérőként, testre szabható személyi edzőként, valamint állandó tevékenységfigyelő rendszerként. Ezen felül még okostelefon funkciókkal is rendelkezik. Vibrálással jelzi a bejövő hívásokat, üzeneteket, naptár riasztásokat és a közösségi oldalak értesítéseit, de emellett finoman felhívja a figyelmünket arra is, ha hosszabb ideje nem mozogtunk. Színes érintőképernyőt, kéthetes élettartamú akkumulátort építettek bele. Különböző színű és méretű, cserélhető szilikon karkötővel elérhető, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább hozzá illőt.


Egyszerűen pontos

A pulzusmérés sokkal egyszerűbb, mint eddig bármikor. Csak vegye fel a karkötőt, kapcsolja be az edzési funkciót és indulhat is. Azonnal könnyedén nyomon tudja követni a pulzusszámát - akár fut, edz az edzőteremben, vagy a biciklivel száguld dolgozni.

A tökéletes edző

Polar A360 megbízhatóan és biztonságosan irányítja Önt, hogy a megfelelő szívritmus zónában maradjon, és elérje a edzési céljait. Kövesse a az edzésterv részleteit közvetlenül a csuklóján.


Minden, amire a folyamatos aktivitásfigyeléshez szükség lehet

A Polar A360 képes mérni aktivitásunkat, figyelni az edzésprogramunkat, lépést és kalóriát számlál, sőt az alvási ritmusunkat is figyelemmel kíséri. A Polar Activity Guide pedig visszajelzéseivel segíti megőrizni motivációnkat a napi célok eléréséhez.

Kezdődjön frissen minden napja

Tekintse át könnyen minden napi tevékenységét. Mindegy, hogy az alvás minőségét, lépést, távolságot, az elégetett kalóriákat, vagy bármely más tevékenységet kíván figyelemmel kísérni. Meg tudja nézni a napi céljait, és gyakorlati tanácsokat is kaphat, ha azok eléréséhez segítségre van szüksége. A Polar A360 rezgéssel jelzi, a hosszú ideje tartó inaktivitást is. Minden, a tevékenységeivel kapcsolatos részletet, és azok egészségére gyakorolt hatását megtalálhatja a Polar Flow-ban.


Maradjon kapcsolatban a Polar okos jelzéseinek segítségével

Ne maradjon le semmiről. A Polar A360 fitness monitor képes rezgésével figyelmeztetni bejövő hívásokra, üzenetekre, a közösségi média újdonságaira és naptári emlékeztetőkre.

Garantált eredmények

A Polar A360 egy fitness monitor, amely ennél többre is képes. A Polar Smart Coaching segítségével értékelheti a napi teljesítményét és fizikális állapát, megervezheti az egyéni edzéstervét, hogy a megfelelő intenzitással dolgozzon, és azonnali visszajelzést kaphasson erről. A Polar A360 célja a maximális élvezet és a motiváció.


Ne szalassza el

A Polar A360 segítségével választhat, hogy elérhető szeretne-e lenni, és közvetlenül a csuklóján megnézheti az értesítéseket is. Edzés módban is láthatja, ha valaki hívja, és ön dönti el, hogy válaszol-e vagy sem. A  fennmaradó időben pedig a többi figyelmeztetést is megkapja a csuklójára, ide értve az üzeneteket, a naptári eseményeket és tevékenységeket, valamint a közösségi oldalak értesítéseit.

Belül high-tech, kívül stílusos

A Polar A360 elegáns, minimalista külseje nagyon hatékony belsőt takar. Minden információt megtekinthet a színes érintőképernyőn. Választhat a számos színváltozatban elérhető, kényelmes és kellemes tapintású szilikon szíjak között, amelyek biztonsági csattal rögzíthetők. Három méretben kapható.

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar A360 Blue - M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A360 Blue - M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar A360 Blue - M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar A360 Blue - M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A360 Blue - M.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ