A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Polar A360 White - S

Termékkatalógus
Polar A360 White - S
5 1 értékelés
Okoskarkötő - Pulzusszám közvetlen mérése (csukló); Lépésszámláló, elégetett kalóriák kiszámítása, sebességmérés, távolságmérés, tempó mérése, Kompatibilitás: Android, IOS; 50 m-ig vízálló (5 ATM)
Kód:  KHO8031 Termékszám:  725882028248 Gyártó honlapja:

Polar A360 White - S

Fókuszban a sportolók

A Polar A360 a Polar cég első csuklópántos pulzusmérője. Egy berendezéssel figyelheti meg fizikai tevékenységét és az edzés folyamatát a hét minden napján, napi 24 órán át. Természetesen rezgéssel jelez minden alkalommal, amikor információt kap a bejövő hívásokról, üzenetekről, naptári riasztásokról és a közösségi hálózatok értesítéseiről, de emellett gyengéden figyelmeztet akkor is, ha már régóta nem mozgott eleget. Színes érintőképernyővel van felszerelve, az akkumulátor üzemideje két hét, és cserélhető szilikon pánt kapható hozzá több különböző színben és méretben.


Egyszerűen pontos

A pulzusmérés manapság már sokkal egyszerűbb, mint valaha. Csak húzza meg a pántot, kapcsolja be az edzés funkciót és induljon el. Azonnal és könnyedén tudja követni a pulzusszámot - akár fut, akár az edzőteremben edz, vagy éppen kerékpárral igyekszik a munkahelyére.

A tökéletes edzőtárs

A Polar A360 megbízhatóan és biztonságosan elvezeti Önt és meg is tartja a megfelelő pulzus zónában, hogy elérje célját. Kövesse az edzést részletesen közvetlenül a csuklóján.


Minden, amire aktivitása folyamatos nyomon követéséhez szüksége lehet

A Polar A360 sport karóra figyeli az ön mindennapi tevékenységét, az edzéseket, a megtett lépéseit, az elégetett kalóriákat, még az álmait is. Az Útmutató a tevékenységekhez funkció biztosítja a motivációt a napi célok eléréséhez.

Indítsa frissen an apot

Nézzen meg mindent, amit meg kell tudnia a napi tevékenységéről. Mindegy, hogy az éppen az alvás minősége, a megtett lépések száma, a távolság, az elégetett kalóriák, vagy bármely más tevékenység. Megnézheti a napi célt, és gyakorlati tanácsokat kap, ha annak eléréséhez segítségre van szüksége. A Polar A360 rezgéssel jelzi, ha hosszú ideig tartó inaktivitást érzékel. A napi tevékenységgel kapcsolatos minden részletet  és annak egészségre gyakorolt hatásait megtalálhatja a Polar Flow applikációban.


Maradjon kapcsolatban a Polar Smart érteítésekkel

Ne hagyja ki. A Polar A360 sport karóra rezgő figyelmeztetést küld a bejövő hívásokról, az üzenetek érkezésekor, a közösségi média a frissítésekor és a naptári emlékeztetőknél.

Garantált eredmények

A Polar A360 egy fitnesz monitor, ami többre is képes. A Polar Smart Coaching funkcióval kiértékelheti a fizikális állapot napi javulását, megtervezheti az egyéni edzéseket, hogy a megfelelő intenzitással és végezhesse őket azonnali visszajelzéssel. A Polar A360 célja a maximális élvezet és a motiváció.


Ne hagyja ki

A Polar A360-nal eldöntheti, szeretné-e, hogy folyamatosan csatlakozva legyen és értesítéseit megkapja közvetlenül a csuklójára vagy sem. Edzés módban választhat, hogy válaszol-e az értesítésekre, vagy sem. A többi figyelmeztetést - köztük az üzeneteket, a naptári eseményeket és tevékenységeket vagy a közösségi média értesítéseit is megnézheti a csuklóján.

Műszaki csoda elegáns külsőben

A Polar A360 egy olyan sport karóra, amely elegáns, minimalista megjelenésű és kombinálja a divatot a funkcionalitással. Minden információ megtekinthető a színes érintőképernyőn. Választhat a számos színváltozatban elérhető kényelmes és kellemes tapintású biztonsági csattal ellátott szilikon szíjak közül. Három méretben kapható.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
96 óra (4 nap) Kész!
Üveg
Szilikátos Kész!
Tok színe
Fekete Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Szilikátos Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
31,7 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
96 óra (4 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
96 óra (4 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Magyar nyelvű a menü?

Kérdések és válaszok: Polar A360 White - S
Kiegészítők: Polar A360 White - S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A360 White - S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar A360 White – S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar A360 White - S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A360 White - S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ