Shop roku Akvizice ApF HU

Polar Bottle emelkedett 0,6 l

Termékkatalógus
Polar Bottle emelkedett 0,6 l
Kulacs kötet 0,6 literes, tartja a hideg és meleg
Kód:  Pol003 Termékszám:  617823036002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polar Bottle emelkedett 0,6 l

Élvezze a kellemes, hűvös, egyedi üveg ivóvíz a neves amerikai gyártó Polar üveg, ami mozog a piacon 1994 óta először a világon ez az innovatív palack, hogy tudja tartani az ital hideg hosszabb, mint más típusú palackok. A következő években, a tervezés folyamatosan fejlődik, hogy a jelenlegi formájában az élénk színek és a klasszikus levehető kupak. Palack gyártják az USA-ban, de hála a rendkívüli design, praktikus kialakítás és a csodálatos tulajdonságok váltak népszerűvé világszerte.

Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

legfontosabb jellemzői

  • Egyedi design, ami az ital hideg hosszabb, mint más műanyag palackok
  • Alkalmas kerékpárosok és más szabadtéri tevékenységekhez
  • Széles kupak lehetővé teszi a palack tele jégkockával
  • Ergonomikus forma, levehető pánttal, praktikus sapka
  • Az eredeti terv
  • Nagyon ellenálló polietilén LDPE nélkül BPA és a ftalátok
  • Tölthető be a mosogatógépet, és fagyasztó
  • Made in USA

A tökéletes társ során minden tevékenységet

Üveg Polar palack nyitott minden aktív emberek, és ezért nyilvánvaló minden szabadtéri sport. Különleges minták tökéletesen fenntartása a magas és alacsony hőmérséklet italok után a vártnál hosszabb ideig. A kívánt hőmérséklet az ital által megtartott segítségével kettős fal töltve levegővel, amely egy lezárt termikus akadályt. Az ergonomikus kialakítás és az eredeti levehető pánt egy üveg kényelmesen kezelhető. Az ötletes lezárása lehetővé teszi az azonnali felfrissülést. Könnyen tulajdonítanak a palackot jól egyes tulajdonosok a kerékpár. Annak ellenére, hogy a szélesre nyíló üveget lehet tölteni jégkocka, például, akkor azonnal megy a kedvenc tevékenysége!

okos megoldások

Első ránézésre észre fogod venni az eredeti terv, ami az üveget egy egyediség és stílus. Lehet választani a széles színválaszték, hanem egészen rendkívüli motívumok. Palack Polar Palack szigetelve a sorozat egy térfogat 0,6 liter első pillantásra szállít egyszerű design, élénk rózsaszín.

Minőség, tartósság és praktikum

A palack készült kiváló minőségű, biztonságos, könnyű és rendkívül tartós polietilén LDPE BPA-mentes és káros ftalátok. Műanyag kupak könnyen eltávolítható és tisztítható, így elkerülve létrehozása gombák és baktériumok. Minden gond nélkül lehet illessze be a mosogatógépet, és tökéletesen ellenáll az alacsony hőmérséklet a fagyasztóba.

Paraméterek

Űrtartalom
0,7 l Kész!
Sporttevékenységek
Túrázás Kész!
Tulajdonságok
Thermo Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,7 l Kész!

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek
Túrázás Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Thermo Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Szín

Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar Bottle emelkedett 0,6 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar Bottle růžová 0,6 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar Bottle ružová 0,6 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar-Flasche Rosa 0,6 l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar-Flasche Rosa 0,6 l.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ