A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Polar M400 HR Blue

Termékkatalógus
Polar M400 HR Blue
5 1 értékelés
Sportóra GPS, mellkasi öv, amely össze van kötve az IOS-en és Androidon található Polar alkalmazással, vízálló, tömege 56,6 gr
Kód:  KHO7085 Termékszám:  725882027647 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polar M400 HR Blue

A Polar M400 HR tökéletes társa minden lelkes futónak, illetve azoknak, akik aktív életet élnek és sok időt töltenek a szabadban. Használva ezeket a sport órákat pontos adatok at kapsz majd teljesítményedről, így képes leszel arra, hogy kitold a korlátaidat. A beépített GPS modul figyeli az aktuális sebességet, a távolságot és a magasságot - így megtekintheti valós időben a magasságot vagy a megtett távolságot.

A kombinált GPS funkcióval (Return to start) a lehető legrövidebb úttal a kiindulási pontba juthat vissza, így kipróbálhatsz új utakat anélkül, hogy félned kellene. Az M400 nyomon követi a személyes nyilvántartásaidat, és értesít téged. Értékeled majd a futási index funkciót, amely a szívritmus és a sebesség függvényében kiszámítja, hogy az idő előrehaladtával milyen fejlődés várható. A testre rögzíthető mellkasi öv része a csomagnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Köszönhetően a pontos tájékoztatásnak a tevékenységed segít optimalizálni az edzés közben
  • Nyomon követi tevékenységeidet a nap 24 órájában, a hét 7 napján
  • GPS modul biztosítja, hogy a működés során soha nem fogsz eltévedni
  • A Polar Flow kiszámítja minden statisztikád
  • Vízálló
  • A csomag tartalmaz egy H7 mellkasi övet

Figyeld az inspiráló teljesítményt

A legmodernebb know-hownak köszönhetően a Polar M400 számos módot kínál a napi tevékenységének mérésére. A lépések és a kalóriák számlálása mellett pl. figyelmeztet a tervezett célok túllépésekor, pl. pulzusszám tartományban futás közben.

Csatlakoztassa az M400-t a Polar Flow alkalmazáshoz, amely segít a PC-n vagy okostelefonon (Android és iOS) tárolt összes adatot kezelni, és a Flow közösségben is megoszthatja útvonalait, edzéseit barátaival. Ezzel a szolgáltatással az edzés minden részletét elrendezheti és elemezheti, így könnyedén nyomon követheti a fejlődést.

Stílusos és praktikus

Könnyű, kompakt kialakítású és tiszta, modern megjelenésű, stílusos mind edzéshez, mind a képzés során, mind azon kívül. Az M400 vízálló és nagy felbontású, a nagy felbontású kijelző ideális kültéri használatra minden időben.

 
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar M400 HR Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar M400 HR Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar M400 HR Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar M400 HR Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar M400 HR Blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ