Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Polar M400 HR Blue

Termékkatalógus
Polar M400 HR Blue
5 1 értékelés
Sportóra GPS, mellkasi öv, amely össze van kötve az IOS-en és Androidon található Polar alkalmazással, vízálló, tömege 56,6 gr
49 140 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  KHO7085 Termékszám:  725882027647 Gyártó honlapja:
Polar M400 HR Blue 49 140 Ft Használt raktáron

Polar M400 HR Blue

Polar M400 HR Blue egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

A Polar M400 HR tökéletes társa minden lelkes futónak, illetve azoknak, akik aktív életet élnek és sok időt töltenek a szabadban. Használva ezeket a sport órákat pontos adatok at kapsz majd teljesítményedről, így képes leszel arra, hogy kitold a korlátaidat. A beépített GPS modul figyeli az aktuális sebességet, a távolságot és a magasságot - így megtekintheti valós időben a magasságot vagy a megtett távolságot.

A kombinált GPS funkcióval (Return to start) a lehető legrövidebb úttal a kiindulási pontba juthat vissza, így kipróbálhatsz új utakat anélkül, hogy félned kellene. Az M400 nyomon követi a személyes nyilvántartásaidat, és értesít téged. Értékeled majd a futási index funkciót, amely a szívritmus és a sebesség függvényében kiszámítja, hogy az idő előrehaladtával milyen fejlődés várható. A testre rögzíthető mellkasi öv része a csomagnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Köszönhetően a pontos tájékoztatásnak a tevékenységed segít optimalizálni az edzés közben
  • Nyomon követi tevékenységeidet a nap 24 órájában, a hét 7 napján
  • GPS modul biztosítja, hogy a működés során soha nem fogsz eltévedni
  • A Polar Flow kiszámítja minden statisztikád
  • Vízálló
  • A csomag tartalmaz egy H7 mellkasi övet

Figyeld az inspiráló teljesítményt

A legmodernebb know-hownak köszönhetően a Polar M400 számos módot kínál a napi tevékenységének mérésére. A lépések és a kalóriák számlálása mellett pl. figyelmeztet a tervezett célok túllépésekor, pl. pulzusszám tartományban futás közben.

Csatlakoztassa az M400-t a Polar Flow alkalmazáshoz, amely segít a PC-n vagy okostelefonon (Android és iOS) tárolt összes adatot kezelni, és a Flow közösségben is megoszthatja útvonalait, edzéseit barátaival. Ezzel a szolgáltatással az edzés minden részletét elrendezheti és elemezheti, így könnyedén nyomon követheti a fejlődést.

Stílusos és praktikus

Könnyű, kompakt kialakítású és tiszta, modern megjelenésű, stílusos mind edzéshez, mind a képzés során, mind azon kívül. Az M400 vízálló és nagy felbontású, a nagy felbontású kijelző ideális kültéri használatra minden időben.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar M400 HR Blue
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ